CAMBAZLI KÖYÜNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Alaplı Cambazlı Köyü el birliği ile köy sorunlarını yok ediyor.

CAMBAZLI KÖYÜNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

gundemeregli.com Cambazlı Köyü 200 metre boyunda beton duvar, 2000 metrekare parke ve yol genişletme çalışmalarını tamamladı. Köy muhtarı Mehmet Yalçın;

Köyümüzde tüm sorunları köylülerimizin emekleri ile yapma gayreti içindeyiz.
Köyümüzden Yeniköy istikametine giden yollar çok dardı.Genişletme çalışmaları ile ilgili olarak burada tarlası bulunan köylülerimizle toplantı yaptık. Öncelikle tek arabanın geçebildiği bu mahallemizde, yer yer 3 metreyi bulan genişletme çalışmaları için 14 adet tarla sahiplerinden muvafakatname alarak konuyu Alaplı Kaymakam’ımız Yıldıray Malğaç’a ilettik. Sayın Kaymakam’ımız çalışma yaptığımız yeri inceledi ve bize destek verdi.
Sayın Kaymakam’ımızın bize verdiği destekle hemen çalışmaya başladık. Öncelikle iş makineleri ile genişleme çalışmaları yaptık.
Bugünde gördüğünüz gibi bu alanı genişletme çalışmalarımızın sonuna gelme aşamasındayız. Bilindiği gibi geçen yıl köyümüzün alt yapı çalışmalarını yapmıştık. Ve bu çalışmada bitme aşamasında, geriye küçük işler kaldı. Köyümüzün zaten su sorunu yoktur. Burada el birliği ile birçok belediyelerin bile yapmaya cesaret edemediği çalışmayı yapmanın mutluluğu içindeyiz.
Köy muhtarı Mehmet Yalçın arazisi olan insanlarla konuşarak köy yolunu genişletme kararı alarak yolu genişletti. Genişletilen yolun kenarına 200 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde beton isnat duvarı yapıldı. Seçimlere yakın parke taşı döşemesini hep beraber yaptık.
Devlet-millet işbirliğinin en güzel örneğini köylerinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Yalçın, şöyle konuştu:
Seçimler geçtikten sonra çalışmalarımıza hız verdik. Çalıştığımız alan yolun en dar yeri idi.Buradaki arsa sahipleri de genişletme çalışmalarına devam etmemizi istediler. Köylümüzle genç ihtiyar gördüğünüz gibi burada kanal çalışmalarını yapıyoruz. Bitince betonlama yapacağız.
Burada öncelikle Kaymakamımız Yılıray Malğaç başta olmak üzere İl Genel Meclisi üyelerine, İlçe ve İl Özel idare müdür ve çalışanlarına, AK Parti İl Başkanlığına ve emeği geçen köylülerimiz içten şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2014, 06:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER