CANDAN, ÇAY VE UYSAL KÖY ZİYARETİNDE

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal, Bayramın 2. gününü köy ziyaretlerine ayırdı.

CANDAN, ÇAY VE UYSAL KÖY ZİYARETİNDE

gundemeregli.com-Süleymanbeyler,Soğanlı Yörük, Terzi, Bayat, Pınarcık, Yaraşlı Yörük,Kaptaş,Çayırlı, AlaplıGökhasan köyleri ve Kıyacık Mahallesini gezen protokol çok sayıda muhtar vebölge halkı ile bir araya gelip bayramlaştı, sorunları dinledi.

Ak PartiZonguldak Milletvekili Prof.Dr.ErcanCandan, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahimÇay ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Bayramın 2. gününü köy ziyaretlerine ayırdı. İl Genel MeclisÜyeleri Ali Tarakçı ve Kazım Beceren’nin yanı sıra BezmialemVakıf Universitesi Tıp Fakültesi Dekanı, Kardiyoloji Anabilim Dalı BaşkanıProf. Dr. Ömer Göktekin, MÜSİAD Kdz.Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer,Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri HakanMısırlı, Mustafa İslam Yazıcıoğlu, Ahmet Acar ve Temel Meşe’nin de katıldığı ziyaretlerde ilk durak Süleymanbeylerköyü oldu. Burada sabah kahvaltısı yapan Candan, Çay ve Uysal veberaberindekiler civar köy muhtarlarının sorunlarını dinledi. Bölgede yetişenkarpuz’u keserek vatandaşlara ikram etti.

“İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN ERDOĞAN”

AkParti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.ErcanCandan, Süleymanbeyler köyü’ndeki kahvaltının ardından yaptığı konuşmada,yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkat çekti. Geçmişte Bilim, Teknolojive eğitimde geride kalmış Türkiye’nin, son 12 yılda istikrarlı bir şekildebüyüdüğünü söyleyen Candan, “Türkiye %80 enflasyonu, yerlere atılan kasaları da gördü. Bizim her zaman ve her şarttadaha çok çalışmaya ve istikrara ihtiyacımız var. Bu da yakında yapılacakCumhurbaşkanlığı seçimi ile mümkün. İstikrarın devamı için Başbakanımızı dahada güçlü bir şekilde desteklememiz gerekiyor. Bu bizimde güçlenmemiz anlamınagelecektir.“dedi.

UYSAL: BÖLGE HALKININBAYRAMINI KUTLADI

Kdz.EreğliBelediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal’daburada yaptığı konuşmada bölge halkının bayramını kutladı. Uysal, konuşmasındaİslam coğrafyasının da akan kan ve gözyaşının dinmesi temennisinde de bulundu.

Candan,Çay, Uysal ve beraberindekiler Süleymanbeyler köyünün ardından Soğanlı Yörükköyüne giderek; burada kendilerini bekleyen köy sakinleri ile bayramlaştı.Ardından Terzi köyündeki Futbol Turnuvasına geçen ve burada bir süre Bayat ileTerzi köyleri arasındaki futbol müsabakasını izleyip, Bayat Köyüne geçti.

BuradaBayat ve çevre köylerindeki muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Candan,Çay ve Uysal, sorunları dinledi.

CANDAN: “DEDİKODU VEYALAN ÜZERİNE SİYASET OLMAZ!.”

Candan,Bayat köyünün ardından ziyaret edilen Pınarcık köyünde kalabalık bir vatandaştopluluğunun katıldığı bayramlaşma sonrası yine vatandaşların sorusu üzerineyaptığı konuşmada “Burada 20 yıl boyuncadedikodu ve yalan üzerine siyaset yapıldı. Kimse bizden böyle bir siyasetanlayışı beklemesin”, dedi.

Birvatandaşın “Yeni hastane ne zamanaçılacak?” sorusuna yanıt veren Candan,“Her şeyden önce bu hastane bölgenin enbüyük ve özel hastanesi olacak. Hastaneyi yaptık. Şimdi ‘yolu yok’ diyeeleştiriliyoruz. Burada en büyük bedeli ben ödedim. O inşaatta kardeşimikaybettim. Bu eleştiriyi yapanlar şunu bilsin ki öncelikle alternatif ve geçicibir yol olacak. Daha sonra büyük bir kavşağın yapılmasıyla hastaneye ulaşımıdaha kolay hale getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın”, dedi.

“NE KADAR ÖZELOLDUĞUNUZU UNUTMAYIN!..”

Candan,Pınarcık köyünde başka bir vatandaşın da “Köyümüzdenhaftada 1 kez çöp alınıyor. Bu sayıyı haftada 2’ye çıkabilir miyiz”, sorusuüzerine, “Aslında bu soru sizin ne kadarözel olduğunuzu net bir şekilde örnekliyor. Türkiye’de sadece 2 il’de köylerdençöp toplanıyor. Bunun biri Trabzon, diğeri Zonguldak. İl Özel idare bu konudagerekeni zaten fazlasıyla yapıyor. Çok özel olduğunuzu unutmayın”, dedi.

Kalin

UYSAL’A TERMİNALSORUSU

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,Pınarcık köyünde bir vatandaşın “TerminalHal binası mı olacak?”, sorusuna yanıt verdi.

Uysal,“Ereğli’de dedikodu almış başınıgidiyor. Siz Ereğli ile ilgili bu veya başka bir konuda benden duymadığınızhiçbir şeye inanmayın. Bu bir dedikodu. Ben ve arkadaşlarım oraya gidip,gerekli incelemeleri yaptık. Eylül sonu veya Ekim ortasında terminalintaşınmasını planlıyoruz”, dedi.

KAYMAKAM ÇAY: “UYUMİÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Vatandaşlarlasohbet esnasında konuşan Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay devletin tüm kurumlarının barış içerisinde olduğundahizmetin daha çabuk geleceğinin altını çizerek başladığı konuşmasında “ Şuan tüm kurumlarımızla el-ele vererek;vatandaşa hizmet noktasında ortak çalışmalar yapıyoruz. Mesela Çaylıoğlu’ndakisel felaketinde olduğu gibi, bizim il özel idaresinin araçları olay yerinevarana kadar, Belediye’nin İtfaiye Müdürlüğü çalışmalarına başlamıştı, bile.Bunun için Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Barış içerisindeçalışmamızın neticelerini hızlı şekilde alıyoruz. Sayın vekilimiz Ercan Candan,Ankara’da canla başla böyleye hizmet getirmek için uğraşıyor. Mesela geçtiğimizaralık ayında Zonguldak’a toplam 5 Milyon TL ödenek çıkarttırdı. Bu paraZonguldak bölgesinin nefes almasını sağladı. ”

LATİFOĞLU’NA MİSAFİROLDULAR

Candan,Çay, Uysal ve beraberindeki köy ziyaretleri çerçevesinde Ak Parti BelediyeMeclis Üyesi Reşat Latif’indeYaraşlı Yörük’te misafiri oldu. Latif’in evinin önündeki bahçede toplanankalabalık ile bayramlaşan protokol, burada da vatandaşlarla bir süre sohbetetti.

Candan,Çay ve Uysal’ın bayram ziyaretleri Kıyıcak Mahallesi, Alaplı’ya bağlı Gökhasanköyü, Kaptaş ve Çayırlı köylerini ziyaret ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 07:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER