Candan, Erdemir vakfı’nı ziyaret etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Erdemir Mensupları Yardımlaşma Sandığı Vakfı’nı ziyaret etti.

Candan, Erdemir vakfı’nı ziyaret etti
AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Erdemir Mensupları Yardımlaşma Sandığı Vakfı’nı ziyaret etti. 

Erdemir Vakfı Yöneticileri tarafından karşılanan Milletvekili Candan, vakıf toplantı salonunda açıklamalarda bulundu.

Erdemir Vakfı Başkanı Mücteba Pekcan, vergi cezası sorununun çözümü için AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ın gösterdiği çabaya teşekkür Etti. Bekcan konuşmasında “Erdemir Vakfında sizleri görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yaklaşık 1 senedir vakfımız ile ilgili vergi cezası sorunu vardı bu süre içerisinde daima yanımızda oldunuz. Geçtiğimiz hafta randevuyu aldık, belli bir şekilde çözüme kavuşturduk. Genel kurulumuzu gerçekleştirdik ve genel kurulumuzda bu kararı onaylattık. İyi bir sonuç olmasını diliyoruz ve katkılarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bölge halkına ve vakıf üyelerine yaşanan gelişmenin hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Candan da, vergi cezasını en alt seviyeye indirmek için çaba harcadıklarını söyledi. 100 milyon TL’nin Ereğli’de kalmasının sağlandığını anlatan Candan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Anlaşma sağlandıktan sonra ilk kez geldik, hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunduk. Çalışanlarımız için Ereğli için hayırlı olacaktır. Yapılan anlaşma aslında oldukça makul bir anlaşmaydı. Daha iyisi yapılabilir miydi? Bir şey diyemeyiz. 100 milyona yakın Ereğli’den çıkması gereken bir para çıkmadı, Ereğli’de kaldı. Bizim için, bölge milletvekili olarak üzerimize düşen bir görevdi, elimizden geldiğince gayret sarf ettik. İyi olduğuna inanıyoruz, inşallah bundan sonra Allah böyle yol kazaları ile vakfımızı karşı karşıya getirmez.”
Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER