Candan müjdeyi verdi, ilk adım atıldı

Ak parti zonguldak milletvekili prof dr ercan candan

Candan müjdeyi verdi, ilk adım atıldı

Geçtiğimiz hafta sonu Afyonkarahisar´ da gerçekleştirilen AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısında İçişleri Bakanı Efkan Ala’dan söz alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr. Ercan Candan tarafından gerçekleştirilen çalışmalar meyvesini verdi ve Yeni Hükümet Konağı için ilk adım atıldı.

Kdz. Ereğli’ye Yeni Hükümet Konağı kazandırılması için yoğun çaba sarfeden AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan yaptıkları çalışmaların meyvesini verdiğini, Bakanlık talimatıyla 2014 yılı Etüd Proje Ödeneğinden 100 bin liranın Kdz. Ereğli Yeni Hükümet Konağı’nın etüd proje işlemlerinin yapılması için Zonguldak İl Özel İdaresi’nin hesabına aktarıldığını ifade etti.

Milletvekili Candan, Etüd-Proje işlemlerinin tamamlanmasının ardından hemen ihalesi gerçekleştirilecek olan Yeni Hükümet Konağı ile bir hizmete daha kavuşacağını söyledi.

EREĞLİ´YE YAKIŞIR BİR HÜKÜMET KONAĞI

Milletvekili Candan konuya ilişkin yaptığı açıklamada ;İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Yeni Hükümet Konağı´nın yapılması ile Ereğli’miz hem kendine yakışır bir Hükümet Konağına sahip olacak hem mekân hem de çalışma koşulları olarak daha konforlu bir ortamda hizmet alacaktır. Aynı zamanda yeni bina ilçemizin görünümüne de katkı sağlayacaktır’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER