Candan ve Uysal´a havai fişekli karşılama

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile Göktepe Mahallesi´nde yüzlerce vatandaş tarafından pankartlarla, alkışlarla, sloganlarla ve havai fişek gösterisi ile karşılandı.

Candan ve Uysal´a havai fişekli karşılama

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile Göktepe Mahallesi´nde yüzlerce vatandaş tarafından pankartlarla, alkışlarla, sloganlarla ve havai fişek gösterisi ile karşılandı.

MUHTAR YAPILANLARI ANLATTI, PARK İÇİN DESTEK İSTEDİ

Göktepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Atmış, mahallede gerçekleştirilen çalışmalara teşekkür etti, eksikliklere ilişkin ise bilgiler verdi. Muhtar okulun büyümesini isterken, okul yolunun yapılmasını istedi. Çocuk parkını inceleyen Başkan Uysal’da okulun kenarındaki çocuk parkının yapılması talimatı verdi.

SİZLER BENİM AİLEMSİNİZ, AİLE İÇERİSİNDE KONUŞMAK ZOR

Göktepe halkının sıcak karşılamasından ötürü memnuniyetini ifade eden Başkan Uysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Bir insanın herhalde aile içerisinde konuşması kadar zor bir şey yoktur. Amcaların yüzüne bakıyorum ´amca, baba ´, teyzelerin yüzlerine bakıyorum ´anne, abla´, küçük kızları görüyorum ´bacım´ diyesim geliyor. Bu ortamı sağlayan muhtarımıza, katkı veren herkese teşekkür ediyorum.

BEN VE VEKİLİM, KÖY ÇOCUĞU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Bende Ercan Candan’da köy çocuğu olmaktan gurur duyuyoruz. Ablalarım, kardeşlerim, ağabeylerim. Sizler gerçekten şanslısınız. Bizim nesilde olan insanlar iyi bilir. Eskiden bir milletvekilini bırakın görmeyi sadece geldi diye söylerlerdi. Gazetede bile geldiğinin resmini göremezdiniz. Şimdi görüyorsunuz milletvekilimiz aramızda. Her bayram herortamda yanımızda.

BEN SİZİN EVLADINIZIM, NE İSTERSENİZ FAZLASI YAPILACAK

Yeni olan genç arkadaşlarımız bilmezler, bizim zamanımızda bir milletvekilini görmek uzaktan da olsa görmek unutulmayacak bir şeydi. Ben sizin evladınızım ne isterseniz elimizden geldiğinin kat kat fazlasını sizin hizmetlerinize sunacağız. Biz her zaman hizmetin peşinde olacağız.

‘KÖYLÜNÜN GURURU ERCAN CANDAN VEKİLDİR, VEKİL KALACAK’

Kalabalığın, ´Ercan Candan köylünün gururu´, ‘Ercan Candan vekildir, vekil kalacak’ şeklindeki sloganlarının ardından konuşarak birlik ve beraberlik olgusuna dikkat çeken Milletvekili Candan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

3.5 YILDIR MİLLETVEKİLİYİM, HİZMETLERİN ÇOĞU 3.5 YILDA OLDU

Hizmet etmek için varım. Ben milletvekili olduğumda, olmadan önce de içinizden çıkan bir evladınız olarak buraya hizmet etmek için geldim. Aradan geçti 3,5 sene. Kandilli yolundan alın, Organize Sanayi Bölgesi yolundan çıkın, üst geçitlerden geçin, Devrek yol ayrımındaki köprülü kavşağı, adliye, hastane, fakülte, yüksek okullar, 14 tane okul. Bakın bunların hepsi 3.5 sene de oldu. Gülüç´ten girer girmez 3 şeritli yola çıkıyorsunuz. Ben 48 yaşındayım o yolun daha tamir edildiği düzgün olduğunu bilmiyorum.

KDZ. EREĞLİ’YE DEVLETİN ELİ DEĞDİĞİNİ GÖRMEYE BAŞLADINIZ

Biz gece gündüz bu memlekete hizmet etmek için uğraşıyoruz. Ereğli´ye devletin elinin değdiğini görmeye başladınız demek ki çalışınca oluyormuş. Bu milletin derdi ile dertlenmelisiniz. Bu köylünün derdi ile dertlenmelisiniz. Bu topraklara hizmet etmek ancak ve ancak benim için bir gururdur başka bir şey değildir.

EĞER ÖMRÜMÜZ OLURSA HİZMET İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Allah bize ömür verirse elimizden geldiğince hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Beni en çok gururlandıran, belki bu zamana kadar yapılan toplantılar, mitingler bir kenara, bir seçim alanında değiliz, bir bayram günü evinizi bıraktınız buraya bizi görmeye geldiniz, iyi bayramlar dilemeye geldiniz.

BANA ÇOK BÜYÜK GÜÇ VERDİNİZ, ÇOK DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

Bu kadar kalabalığı görünce o kadar mutlu oldum ki dedim ki bizim insanımız bu. Yeter ki azıcık yüzüne gülün, sevin, bu insanlar sizin sonuna kadar arkanızda olacaktır. Bana çok güç verdiniz, inşallah daha fazla çalışacağız. Şunu bilin Göktepe´de Çolaklar, Belen, Pınarcık, Delihakkı hepsi bizim köyümüz. Beni gururlandırdınız, beni memnun ettiniz.

BİZ BUGÜN VARIZ YARIN YOKUZ. ARKAMIZDAN GENÇLER GELİYOR

Bugün oturdum kendi kendimi imtihan ettim, 3.5 yılda ne yaptın dedim. Döndüm baktım birşeyler yapmışız. Not konusunda cimriyim, biraz kendime düşük not verdim, inanın çok daha fazla çalışmalıyız. Burada toplanmanız aslında şunun da bir göstergesi özellikle gençlere söylüyorum, biz bugün varız yarın yokuz ama arkamızdan gelen gençler kol kola girin, birbirinizi tutun, birbirinizi sevin, beraber olun, birlik olun.

ARTIK BİRLİK OLMA, MEMLEKETE SAHİP ÇIKMA ZAMANIDIR

Artık zaman birlik olma zamanı, memlekete sahip çıkma zamanı. Biz bir ve beraber olduğumuz zaman bizi bu memlekette hiç kimse yıkamaz. İnşallah bu bir milat olur. Bana çıktığınız bu desteğe teşekkür ediyorum. Benim başımı Ankara´da dik tutan sizlerin desteğidir.

KDZ. EREĞLİ AK PARTİ İLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAKTIR

Ben biliyorum ki benim arkamda koskocaman Ereğli var, 200 bin nüfus var. Bu insanlar bana destek veriyor, ben oraya gittiğimde oyumuz yüzde 54,4 diyorum. Bu seçim olmamasına rağmen bu kadar kalabalığın olmamsı bu 54,4´ün daha yukarılara çıkışının da göstergesidir. Göreceksiniz Ereğli´nin çehresi bir kaç yıla kalmaz değişecektir, çok daha fazla hizmet gelecektir. İnşallah bir dönüşüm, değişim başlatacağız. Ak Parti ile altın çağlarını yaşayacaktır.

KÖY BAKLAVASI İKRAM EDİLDİ, BOL BOL HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Köy baklavası ikram edilen Milletvekili Candan ve Başkan Uysal daha sonra vatandaşlarla birebir görüştü, sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Milletvekili Candan ve Başkan Uysal´a, Meclis Üyesi Reşat Latif, Muhtarlar Derneği Ereğli Şube Başkanı Şükrü Kılıç, AK Parti Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ile partililer ve değişik köylerden gelen vatandaşlar katıldı.

CANDAN OKUL ARKADAŞLARI İLE BULUŞTU, ESKİ GÜNLERİ ANDI

Milletvekili Candan daha sonra Kıyıcak Köyü’ndeki okul arkadaşları ile buluşarak Endüstri Meslek Lisesi İzabe Bölümü’ndeki Sınıf Başkanı İbrahim Çelik’e bir bayram ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Uysal’ın, Belediye Meclis Üyesi Reşat Latif, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ın da katıldığı bayramlaşmada Milletvekili Candan arkadaşları ile eski günleri andı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2014, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER