CANDAN,BEÜ´NÜN BÖLGEYE KATTIĞI DEĞERLER ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

CANDAN,BEÜ´NÜN BÖLGEYE KATTIĞI DEĞERLER ÇOK ÖNEMLİ
gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Bülent Ecevit Üniversitesinin şehre ve bölgeye kattığı değerlerin son derece önemli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Candan, yürütülmekte olan başarılı çalışmaları Zonguldak’ın geleceğine dönük önemli adımlar olarak değerlendirdiğini ifade etti.
Prof. Dr. Ercan Candan’a nazik ziyareti ve ifade ettiği güzel düşünceler için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Özer ise, Bülent Ecevit Üniversitesi olarak birlikte başarma vizyonunun gereklerini yerine getirirken mümkün olduğunca yenilikçi ve kuşatıcı projeler geliştirmeye büyük önem verdiklerini belirtti. Bu projelerin süratle ve başarıyla hayata geçmesine katkı sunan herkese teşekkür borçlu olduklarını vurgulayan Rektör Özer, yürütülen çalışmalara verdikleri destekler için Prof. Dr. Ercan Candan’a teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 08:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER