Çaresizlik içinde annelerinin bulunmalarını bekliyorlar

Çaycuma´da Filyos Çayı´na düşen yaşlı kadını arama çalışmaları devam ediyor.
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde vatandaşların Filyos Çayı’nda ceset gördüğü bilgisi üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Çaresizlik içinde annelerinin bulunmalarını bekliyorlar
Çaycuma´da Filyos Çayı´na düşen yaşlı kadını arama çalışmaları devam ediyor.
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde vatandaşların Filyos Çayı’nda ceset gördüğü bilgisi üzerine arama çalışması başlatılmıştı. Aynı gün içerisinde Hamide Bayar isimli kadının çocukları ise annelerinin kayıp olduğunu polise bildirdi. Kayıp ihbarı üzerine Filyos Çayı´nda aramalar yoğunlaştırıldı. Bazı vatandaşlar ise kayıp olan Bayar´ı Filyos Çayı kenarında yürüyüş yaparken gördüklerini beyan etti. Bunun üzerine bölgeye Deniz Polisi ve AFAD gönderildi. Arama çalışmalarına Çaycuma Belediyesi itfaiye ekipleri de deniz botları ile destek verdi.
Bir görgü tanığı yaptığı açıklamada, Öğle yemeğine giderken karşı taraftaki okulun öğretmeni arabayı durdurarak, ´Irmağa bakar mısınız. İnsana benzeyen bir şey var, ben tam göremedim´ dedi. Söğüt ağaçlarının arkasından dolaştık ve ıslık çaldık, bağırdık. O arada ellerini kaldırdı havaya, sağ ayağını kaldırdı. Sonra suyun üzerinden kayboldu battı. Biz sadece ellerini gördük, ellerini kaldırıp hareketler yaptı ve sonra 2 saniye içerisinde battı dedi.
Diğer bir görgü tanığı olan Yılmaz Kasapoğlu ise Arkadaşlar söğütlerin arasında baya koştular. ´Canlıysan cevap ver´ diye seslendiler. O arada biz son yere gittik ve ellerini gördük. Zaten daha sonrada suda kaybolup battı diye konuştu.
Kayıp kadının oğlu Anıl Bayar ise yaptığı açıklamada, Annemi saat 11.00 gibi hastaneden getirdim. Rutin kontrollere giderdik. Annem genelde yürüyüş yapardı. Herhangi bir sağlık sıkıntısı yoktu. Sadece şeker hastasıydı. Annemi en sonra Filyos Çayı kenarında yürüyüş yaparken görmüşler. Zaman geçtikçe umudumuz azalıyor ama bari cenazesini bulalım ifadelerini kullandı.
Ekiplerin araması devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2015, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER