Çaturoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Çaturoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Çaturoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıldönümünedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çaturoğlu yayınladığı mesajında;“30 Ağustos’un, Türkiyenin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik veberaberlik ruhu içinde kanı ve canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlıkmeşalesinin bir daha sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zafer olduğunu” belirtti.

“30 Ağustos Zaferi; Ülkemiziparçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yoklukiçinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yücemilletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatan severliği ve kahramanlığı ile kazanılmış, milletimizin tarihinealtın harflerle geçen onurlu bir zafer olduğunu vurgulayan Çaturoğlu  şunları kaydetti;

Aziz milletimiz; 30 Ağustos zaferindenaldığı ilhamla 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ülkemizi durdurmak isteyenFETÖ/PDY ve taşeron terör örgütlerinin 15 Temmuz’daki hain ve sinsi planlarını boşa çıkarmış ve milletimiz bir kezdaha bağımsızlığına, iradesine ve demokrasisine olan bağlılığını büyük birkararlılık örneği sergileyerek ortaya koymuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle; baştaGazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kanlarıyla canlarıyla bu topraklarıvatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetleanıyor, milletimizin, ordumuzun ve Zonguldaklı hemşerilerimin 30 AğustosZafer Bayramını kutluyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER