Çaturoğlu; alt yapı yatırımları Genel Müdürü Çıtak’ı ziyaret etti

Çaturoğlu; alt yapı yatırımları Genel Müdürü Çıtak’ı ziyaret etti

Çaturoğlu; alt yapı yatırımları Genel Müdürü Çıtak’ı ziyaret etti
Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürü ErolÇıtak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,Alaplı Çayı Ağzı Çıkış Mahmuzlarının uzatılması veya yeni bir Mendirekyapılması ile Ereğli Bozhane Limanının tamiratını görüştüklerini belirtti.

MilletvekiliÇaturoğlu sözlerine şöyle devam etti; Alaplı’mızdadere ağzı konusunda sıkıntılarımız oluyordu. Olası sele davetiye çıkaranodacıklar noktasında burada bulunan mahmuzlarının uzatılması veya yeni birmendirek yapılması için daha önce talepte bulunmuştum. Yine Ereğli Limanında (Bozhane) hasarlı olan yer vardıburanın da tamiratının yapılmasını gündeme getirmiş ve talebimizi iletmiştim.

Dün Genel Müdür Çıtak’ı ziyaretimdebu konuları yine gündeme getirdim. Yağışların fazla olması nedeniyle olası selekarşın önlem almak için şuan DSİ 23.Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından Alaplı Çayı ağzında bir temizlemeçalışması yapıldığını bildirdim ve Ereğli Limanının tamiratı ile ilgili olarak daGenel Müdürlükte yapılan bir imar ve proje çalışması olduğunu ve bu projenin tekrargündeme alınmasını ilettim. Genel Müdür Çıtak, taleplerimize olumlu baktı ve yetkilileretalimatını verdi. Önümüzdeki hafta Genel Müdürlükten ve Bolu Ulaştırma BölgeMüdürlüğünden oluşturulacak teknik bir ekip hem Alaplı Çayı ağzında, hem deEreğli Limanında incelemelerini yapıp Genel Müdüre raporlarını sunacaklar.

Bende bu projelerin en kısazamanda hazırlanarak 2017 yılı yatırım programına alınmasının takipçisiolacağımız ifade ediyorum. İnşallah busorunları da çözmüş olacağız.

Yaptığımız talepleri yakındantakip edeceğini belirten Genel Müdür Çıtak’a teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2017, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER