Çaturoğlu iftar yemeğinde muhtarlarla buluştu

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Devrek Muhtarlar Derneği’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar yemeğin de Muhtarlarla bir araya geldi.

Çaturoğlu iftar yemeğinde muhtarlarla buluştu

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, DevrekMuhtarlar Derneği’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar yemeğinde Muhtarlarla bir araya geldi.

İLGİ GÖRÜLMEYEDEĞERDİ

Devrek Muhtarlar Derneği’nin Öğretmenevinde gerçekleştirdiğigece ile Devrek’te bulunan Muhtarlarla bir araya gelen Çamuroğlu’na ilgigörülmeye değerdi.

BİRLİK VE BERABERLİKMESAJLARI VERDİ

Burada Muhtarlara ve Devreklilere hitaben bir konuşma yapanÇaturoğlu birlik ve beraberlik mesajları verdi:

“Bu akşam burada sizlerle birlikte bulunmaktan ötürü sonderece mutluyum. Buradan Ankara’ya geçip, TBMM’sindeki Başkanlık seçimlerinekatılacağım. Seçim öncesinde söz verdiğim gibi sizlerle hep beraberolacağız.  Devrek’e de sık sık gelipsorunlarına ortak olacağım ve çözüm bulmak için elimden geleni yapacağım.

Muhtarlık zor ve meşakkatli görevlerin başında geliyor.Sizler köyünüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorsunuz. Vatandaşlarınsorunlarını siz bizlere ileteceksiniz, bizlerde çözüme yönelik çalışacağız.Ankara’da bir kapınız olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Hep sizlerle birlikteolacağım.” dedi.

KATILIM YOĞUNDU

Gerçekleştirilen iftar yemeğine Çaturoğlu’nun yanı sıra AKParti Zonguldak Milletvekilli Hüseyin Özbakır, 24. Dönem AK Parti ZonguldakMilletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK PartiKdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Devrek’in köy ve mahalleMuhtarları ile vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER