Çaturoğlu muhtarların sorunlarını dinledi

Kdz. Ereğli’de önceki gün ziyaretlerine Ticaret ve Sanayi odası ile başlayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, sırasıyla ,Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi, Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Çaturoğlu muhtarların sorunlarını dinledi

Kdz. Ereğli’de önceki gün ziyaretlerine Ticaret ve Sanayi odası ile başlayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, sırasıyla ,Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi, Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Kdz. Ereğli Belen Sanayisi ile Kandili yol ayrımına kadar yapılacak olan Kdz. Ereğli -Zonguldak karayolunun ihalesini alan yüklenici firmanın şantiyesinde de incelemelerde bulundu.

TÜRK METAL SENDİKASI EREĞLİ ŞUBE ZİYARETİ

Milletvekili Çaturoğlu, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi yaptığı ziyaret de de Başak Yusuf Ziya Odabaş ve Yönetim Kurulu tarafından karşılandı.

Çaturoğlu, ziyarette ; “Bugün vatandaşlarımızla, STK’larla, esnaflarımızla bir araya gelmek için Ereğli’ye geldik. Son gelişmeleri aktarıyoruz, vatandaşlarımızın sıkıntıları, istekleri istişare noktasında paylaşıyoruz. Ereğli’de bizden beklenen nedir, istenen nedir. Özellikle sizleri de ziyaret etmek istedik. İsteklerinizi almak paylaşımda bulunmak istiyoruz” dedi.

Odabaş’ta Çaturoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Toplantı basına kapalı devam etti.

MUHTARLARLA GÖRÜŞTÜ

Çaturoğlu ve AK Parti heyeti daha sonra Ereğli Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Şükrü Kılıç ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçedeki köylerin sorunlarını Çaturoğlu’na sundu.

Milletvekili Çaturoğlu’da, Muhtarların sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, sorunların takipçisi olacağını söyledi.

EREĞLİ-ZONGULDAK YOLUNUN ŞANTİYESİNİ İNCELEDİ

Gün boyu Ereğli’de ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Çaturoğlu Ereğli-Zonguldak karayolu kapsamında KDz. Ereğli Belen Sanayi Sitesi önü ile Kandilli kavşağına kadar yapımı planlanan duble yol konusunda çalışmalara başlayan yüklenici firmanın Ören mevkiindeki şantiyesine giderek buradaki yol çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Çaturoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER