Çaturoğlu söz verdi

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Faruk Çaturoğlu ve Emine Çiftseçim çalışmaları kapsamında Alaplı Dağ Köyünde düzenlenen asker eğlencesine katıldı.

Çaturoğlu söz verdi

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Faruk Çaturoğlu ve Emine Çiftseçim çalışmaları kapsamında Alaplı Dağ Köyünde düzenlenen asker eğlencesine katıldı.

Alaplı ilçesine bağlı Dağ Köyünde büyük sevgi gösterileri ile karşılanan AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Faruk Çaturoğlu ve Emine Çift, AK Parti ilçe Yönetimine gençler “Alaplı sizinle gurur duyuyor” sloganları ile karşılık verdi.

Gençlerle birlikte Kaptaş oyun havasıyla oynayan Çaturoğlu, “Biz seçimden seçime halkın yanına gidenlerden olmadık. Biz düğünde, cenazede, bayramda asker eğlencesinde hep halkımızın Dağ köyü halkının yanında olduk. Biz hizmete talip olduk, biz vatandaşımıza en iyi hizmete yapmaya talip olduk, biz insan odaklı siyasete talip olduk, biz diktatör değil, tepeden bakan değil, alçak gönüllü sizlerle birlikte sizlerin arasından çıkan sizlerin yaptığı işleri yapan bir kardeşiniz olarak sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyacağımızı ifade etmek istiyorum. Ak Partinin bundan sonra iktidar olup olmayacağı değil kaç milletvekili ile iktidar olacağını konuşuluyor. Herkes AK Partinin iktidar olacağını iktidara devam edeceğini ama milletvekili sayısın ne olacağını kestirmeye çalışıyor. 13 yıldan beri sizleri hizmet eden Ak Parti, bundan sonrada hizmet etmeye devam edecek” dedi.

Meclise güçlü gitmemiz gerektiğini söyleyen Çaturoğlu, “Hizmetleri yine biz yapacağız. Muhalefet anca mecliste soru önergesi verebilir. Onun için hepimizi gönderinki bizler Ankara da güçlü olalım. Uzun süredir Aşağı Dağ Köyü’ndeki orman işletmesine ait alanın ilçe başkanımız Mustafa Yavuz’un da büyük destekleriyle köy tüzel kişiliğine kazandırıldı. Buranın gençlere top sahası yapılması için söz buradan söz veriyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çaturoğlu ve Yavuz askere gidecek gençlerle kaptaş havasıyla doyasıya oynadı. Daha sonra halkla tek tek tokalaşan Çaturoğlu ve Çift daha sonra köy meydanında köy sakinleriyle uzun süre sohbet etti destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER