Çaturoğlu; Terör saldırısını şiddet ve nefretle lanetliyorum

Çaturoğlu; Terör saldırısını şiddet ve nefretle lanetliyorum

Çaturoğlu;  Terör saldırısını şiddet ve nefretle lanetliyorum

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Cumartesi gegcesi Gaziantep Şahinbey’de masum insanları hedef alan terör saldırısını şiddet venefretle lanetlediğini belirtti.

Çaturoğlu;Gaziantep Şahinbey’de insanların mutlu gününü kana bulayarak düğün yerini matemeçeviren, en masum ve en savunmasız, çocuğu ile kadını ile yaşlısı ile birçokvatandaşımızın hayatına kasteden ve hiçbir değer tanımayan bu alçak terörsaldırını şiddet ve nefretle lanetliyorum. Ülke ve Millet olarak derin birüzüntü içerisindeyiz. Saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allahtanrahmet, yaralılara acil şifa, başta Gazi Şehrimiz olmak üzere milletimize sabırve metanet diliyorum.

Terör kimden, nereden gelirsegelsin, faili kim olursa olsun, gerekçesi ne olursa olsun insanlık suçudur. Düngece Gazi Şehrimizde yaşanan dehşet ve vahşet girişimleri, aziz milletimizinvarlığını, birliğini ve dirliğini yok edemeyecektir. Aksine daha da birbirimizekenetlenmemize vesile olacaktır. El ele verip, düşmanlara karşı durarak bu işinüstesinden yine birlikte geleceğiz. Bizi bir birimize düşürmeye çalışanlar yinekaybedeceklerdir. Şunu herkes bilmeli ki devletimiz güçlüdür ve terörlemücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER