Çaturoğlu ve Uysal; Toki, Karayolları ve Dsi’yi ziyaret etti

Çaturoğlu ve Uysal; Toki, Karayolları ve Dsi’yi ziyaret etti

Çaturoğlu ve Uysal; Toki, Karayolları ve Dsi’yi ziyaret etti


AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz.EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal ilebirlikte TOKİ Başkanı M.Ergün Turan’ı, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur KenanAdiloğlu’nu ve DSİ Genel Müdürü Vekili Murat Acu’yu ziyaret ettiklerini ve Zonguldak’ın toplukonut, yollar ve derelerle ilgili sorunlarını aktardıklarını bildirdi.

Çaturoğlu, yaptığı yazılı açıklamadaşu ifadelere yer verdi; “Ankara’da bulunan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı HüseyinUysal ile birlikte bir dizi ziyaretlerdebulunduk. İlk ziyaretimiz TOKİ Başkanı M.Ergün Turan oldu. TOKİ ziyaretimizde Kdz.Ereğlikentsel dönüşüm konusunu görüştük ve bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkındabilgi aldık. Ereğli Belediyesi ile TOKİ kentsel dönüşüm ile ilgili görüşmelerinedevam etme kararı aldılar. Alaplı’da emeklilerimize yönelik yapılacak konutlariçin bulunan arsanın TOKİ yetkilerince yapılan incelemede uygun bulunduğunu vearsanın Valilikten istenmesi için talebimizi ilettik. Diğer taraftan İlimizdeemeklilerimize yönelik yapılacak konutlar ile TOKİ basın sitesinin ihalehazırlıklarının devam ettiğinin bilgisini aldık.

Alaplı girişi, Kdz.EreğliElmatepe-Kavaklık-Kepez Kavşağı ve yola çıkış konularını görüşmek üzereKarayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu’nu ziyaret ettik. GenelMüdür Yardımcısı Adiloğlu işlerin hızlandırılması için gerekli talimatlarınıverdiler.

Diğer taraftan DSİ Genel Müdür VekiliMurat Acu’yu ziyaret ederek Alaplı Çayı Taşkın Koruma, Alaplı Barajı Arıtma veİsale Hattı, Kdz.Ereğli Gülüç Çayı Taşkın Koruma projeleri hakkında bilgi aldıkve görüş alışverişinde bulunduk.

İlimizin sorunlarına göstermiş olduğu yakın ilgidendolayı TOKİ Başkanı Ergün’e, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Adiloğlu’na veDSİ Genel Müdür Vekili Murat Acu’ya teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2016, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER