Çaturoğlu, Zonguldak’ta ziyaretlerde bulundu

Çaturoğlu, Zonguldak’ta ziyaretlerde bulundu

Çaturoğlu, Zonguldak’ta ziyaretlerde bulundu

AK Parti Zonguldak MilletvekiliÇaturoğlu, Zonguldak’ta ziyaretlerde bulundu

AKParti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Partisinin İl Başkanı Zeki Tosunve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Valisi Ali Kaban, İlEmniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve İl Genel Meclisi Başkanı NecdetKaraveli’yi ziyaret etti.

AKParti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun ve ilçebaşkanları ile birlikte ilk olarak Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü görevine yenibaşlayan Ahmet Metin Turanlı’yı ziyaret etti. Turanlı’ya görevinde başarılardileyen Çaturoğlu, emniyetle ilgili olarak il genelinde yapılması gerekenyatırımlar ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Çaturoğlu ve beraberindekilerdaha sonra Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti. ZonguldakValisi Ali Kaban ile Zonguldak Merkez ve ilçelerinin temel sorunlarını (ulaşım,eğitim, sağlık gibi), birçok alanda yapılması gereken çalışmaları devam edenyatırımları görüşen Çaturoğlu “Zonguldak’ımızın eksiklerinin giderilmesi içinteşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Zonguldakİl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’den Zonguldak Merkez ve ilçelerdekiKÖYDES çalışmaları (özellikle kırsal alanlarda yapılan çalışmalar) hakkındabilgi alan Çaturoğlu, eksik kalan noktalarda her zaman destek vermeye hazırolduklarını ifade etti.

Çaturoğlu,son olarak AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı’nın haftalık olağan toplantısınakatılarak, il ve ilçe yöneticileri ile istişarelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER