Çaturoğlu´ndan şehit polise son görev

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Diyarbakır’da teröristlerce uğradığı saldırı sonrasında şehit olan Polis Memuru Tansu Aydın´ın Zonguldak’ta düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Çaturoğlu´ndan şehit polise son görev

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Diyarbakır’da teröristlerce uğradığı saldırı sonrasında şehit olan Polis Memuru Tansu Aydın´ın Zonguldak’ta düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Şehit Polisin baba ocağı Yayla Mahallesinde ki evinin önüne kurulan taziye çadırına da giden Çaturoğlu aileye başsağlığı dileklerini iletti, kılınan cenaze namazında saf tuttu, binlerce kişin katıldığı cenazede şehidin tabutuna omuz verdi ve terörü lanetledi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin de katıldığı cenaze merasimine AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ile birlikte hazır bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu Şehit polis Tansu Aydın´ın Atatürk Devlet Hastanesinden alınarak Yayla Mahallesinde ki evine getirilen naşının önünde Baba Fikret, anne Ulviye Aydın ile Tansu Aydın´ın Tayvanlı eşi Vu Yhuy Tuanvi Aydın’a taziyelerini iletti.
Ardından Bakan Canikli ile birlikte cenaze namazı için Zonguldak Acılık camisine geçti. Burada İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazın da sap tutan ve tabuta omuz veren Çaturoğlu şehit polisin asri mezarlığında son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
“ÜLKEMİZİN VE ZONGULDAK’IN BAŞISAĞOLSUN”
Çaturoğlu Cenaze sonrası yaptığı açıklamada, Zonguldak ve ülke halkına taziyelerini ileterek yapılan saldırının kimsenin yanına kar kalmayacağını söyledi.

Terörün kirli yüzünün bir kez daha ortaya çıktığını kaydeden Çaturoğlu şöyle dedi:
“Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü´nde görevli polis ekiplerine silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Zonguldak nüfusuna kayıtlı Polis Memurumuz Tansu Aydın´ın şehit edilmesi ile birlikte bir kez daha sarsıldık ve terörün kirli yüzünü bir kez daha gördük. 10 yıllık polis memuru olan ve 4 yıldır Diyarbakır´da görev evli ve 1 çocuk babası Tansu Aydın´ın şahadet haberini yüreklerimizi dağladı. Yapılan bu saldırılar kimsenin yanına kar kalmaz. Diyarbakır´da vuku bulan menfur terör saldırısını kınıyor, bu saldırıda hayatını kaybeden şehit polisimiz Zonguldak’ımızın evladı Tansu Aydın’a Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

ACIYI YÜREKTEN HİSSETTİ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Vali Ali Kaban, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Şerafettin Turpçu, MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, belediye başkanları, askeri ve emniyet personelinin yanı sıra vatandaşlar ve şehidin yakınları ile birlikte cenazeye katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu şehit acısını yürekten hissetti.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2015, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER