ÇATUROĞLU´NUN BACANAĞI OLAN,MÜDÜRE SALDIRI

Alaplı Belediyesi eski Başkanı ve Ak Parti eski İlçe Başkanı Faruk Çaturolğu´nun bacanağı olan Hastane Müdürü Uysal darp edildi.

ÇATUROĞLU´NUN BACANAĞI OLAN,MÜDÜRE SALDIRI
gundemeregli.com-Alaplı ilçesinde Devlet Hastanesi´nde görev yapan İdari ve Mali İşler Müdürü Ramazan Uysal´ın darp edilmesine Sağlık-Sen´den tepki geldi.
Sağlık-Sen Alaplı Devlet Hastanesi Temsilcisi Deniz Karakuş, Uysal´ın darp edilmesiyle ilgili, “Bu olay sağlıkta şiddetin yüzünü bir kez daha göstermiştir” dedi. Uysal´ın makamında darp edildiğini belirten Karakuş, “Sağlıkta şiddet son olarak Alaplı’da yüzünü göstermiştir. Geçen hafta Alaplı Devlet Hastanesi´nde görev yapan İdari ve Mali İşler Müdürü Ramazan Uysal´a makamında saldırı gerçekleştirilmiş ve darp edilmiştir. Bu kabul edilemez olayı, nefretle kınıyoruz. Ne olursa olsun her şeyin hukuk içinde olmasını arzu ediyor. Konuyla ilgi başhekimimizi göreve davet ediyoruz. Alaplı Devlet Hastanesi açılışından itibaren görüşmemiş, yaşanmamış hadisler cereyan etmektedir. Personel de psikolojik bir gerilim hasıl olmuştur. Kırıcı üslup, umursamaz tavırlar artık tahammül edilemez bir noktaya gelmiştir” diye konuştu.
Hastane de son 16 ayda pratisyen hekim, kadın ve çocuk hastalıkları uzman doktorların istifa ettiğini ifade eden Karakuş, Kadın Hastalıkları Uzmanı, Cocuk Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah’ın Kdz. Ereğli’ye gitmesi, diş tabibinin tayin istemesi pratisyen hekiminin istifa etmesi, 15’in üzerinde hemşirenin tayin istemesi, hizmetli personellerin istifası ve son olarak idare müdürüne yapılan saldırı, hastanede oluşan ya da oluşturulan gerilim ortamının tezahürüdür. Artık çareyi Alaplı kanaat önderlerinde, siyasilerde ve Zonguldak Sağlık bürokrasisinde görmekteyiz. Tüm iyi niyetimiz ve samimiyetimizle kangren olmadan neşterin vurulmasını bekliyor. Bu üzücü olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER