Çay ve Özgen’e plaket

Kdz Ereğli Belediyesi Zabıta Ekibi, Zabıta haftasının 188.yılı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Çay ve Özgen’e plaket

Kdz Ereğli Belediyesi Zabıta Ekibi, Zabıta haftasının 188.yılı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Reşat Latif, Sezai Meriç, Zabıta Müdürü Alptekin Dursun ve Zabıta ekipleri ile birlikte Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ve İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’i ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ve İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’e Plaket takdim etti.

İlk olarak Kaymakam Çay’a yapılan ziyarette konuşan Başkan yardımcısı Cöbek, Zabıta Haftası’nın 188. Yılı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, Belediye başkanımız Opr Dr Hüseyin Uysal ’ın selamlarını getirdik, bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

“ZABITANIN YAPTIĞI HİZMET İNSANA YAPILAN BİR HİZMETTİR”

Kaymakam Çay ise yaptığı konuşmada, Zabıta Teşkilatının 188.yılını kutladığını belirterek yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Zabıta teşkilatına her kanundan bir görev verilmiştir. Asıl görevi 5393 sayılı kanunun ilgili maddelerinde Zabıta teşkilatına görev verilmiştir. Her şeyin başında Belediye yasasına göre verilen işlerin yapılmasını yürütülmesinde vatandaşların uyması gereken kuralların takibinde zabıtanın büyük bir görevi vardır. Gerçekten zabıta teşkilatının görevi vardır. Dolayısıyla zabıtanın yaptığı hizmet insana yapılan bir hizmettir” dedi.

ÖZGEN, “ZABITA TEŞKİLATI İLE OMUZ OMUZAYIZ”

İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;”188.yılınızın hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ereğli’de yaşayan vatandaşlarımıza bundan sonraki yıllarda da aynı duyarlılıkla güven hissini vererek adil bir şekilde hizmet etmenizi diliyorum, Bizler tabii ki Zabıta ve Polis o noktada kesişiyoruz, yaptığımız görev itibari ile hedef kitlemiz vatandaş, sizler vatandaşın yinede güvenlikle alakalı, sağlık, seyahat ve yaya güvenliği olsun diğer konuları gerçekleştirirken bizde can ve mal güvenliği tarafına bakıyoruz, Ancak ortak noktamız çok fazla, dolayısıyla bir noktada kesişiyorsak omuz omuzayız dır demektir. Bu zamana kadar olduğu gibi bu zamandan sonrada Nice 188 yıllara diliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER