Çelik; Ereğli her geçen gün Kan kaybediyor

Büyük Birlik Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Erdal Kızılkaya ve Büyük Birlik Partisi Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik gazetemiz İmtiyaz sahibi Çetin Eser’i ziyaret ederek,1 Kasımda yapılacak olan genel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Çelik; Ereğli her geçen gün Kan kaybediyor

Büyük Birlik Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Erdal Kızılkaya ve Büyük Birlik Partisi Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik gazetemiz İmtiyaz sahibi Çetin Eser’i ziyaret ederek,1 Kasımda yapılacak olan genel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Konuşmasına Gündem Gazetesinin kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu belirterek başlayan  BBP Ereğli  İlçe Başkanı Turabi Çelik,Gündem Gazetesinin yapmış olduğu yayın politikasını beğenerek takip ettiğini ifade ederek, yerel gazetelere ulusal basından daha çok değer verdiğini dile getirdi.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİNİN ARDINDAN ÇIKAN SONUÇ , HİÇ HOŞ DEĞİL
 
Ereğli’nin her geçen gün kan kaybettiğini dile getiren Çelik ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi; “7 Haziran seçimlerinin ardından çıkan sonuç tablo hiç hoş bir tablo değil ama halk bu şekilde uygun gördü. Bizlerde halkımızın vermiş olduğu bu karar saygı duyuyoruz, ama vatandaşımızın kararına birileri itiraz etti, bu olmaz dedi, siz taraf değilsiniz, bertaraf ettim sizi, tekrar bizleri 1 Kasım’a doğru yola çıkartı bizi, inşallah 1 Kasım’da Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla İnşallah AKP iktidarını gidişi olur, ülkenin önü açılacağı gibi, Ereğli’nin de önü açılır, Ereğli’ye bana göre AKP büyük bir engel, çünkü AKP iktidarından önce Ereğli daha hareketli ve daha canlıydı. Bolu,Düzce,Bartın,Karabük,Zonguldak bütün bu il ve ilçelerin üstündeydik, herkes Ereğli’yi parmakla gösterirken şimdilerde ise son sıralardayız sorunumuz büyük, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz hep birlikte el ele verelim, bunları konuşalım, hatta benim bir davetim var, Amfi Tiyatroda Ereğli’yi konuşalım, davet’ de bulundum, kimse gelmedi çünkü niye gelip Ereğli halkına anlatacakları hiçbir şey yok, çünkü hep yalan konuştular. Yine seçim öncesi çıkacağız köylere,kahvelere giderek bu güzelim insanları hassasiyetli insanları nasıl kandırabiliriz,nasıl tatlı söz söyleyebiliriz bunun peşinde olacaklar. İnşallah bu defa her şey bu güzel insanlarımızın gönlüne göre versin, 1 Kasım hayırlı olsun, iyi olacağını düşünüyorum “dedi.

KIZILKAYA, BU SEÇİM ÜLKE AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Milletvekili Adayı Erdal Kızılkaya ise yaptığı konuşmada, 1 Kasımda yapılacak olan genel seçimlerin çok öneli olduğunu ifade ederek,”Bu kez seçimlere kendi partimizle giriyoruz, inşallah bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçim ülke açısından çok önemli, vatandaşımız daha bilinçli oy kullanacaktır, bizler kendi partimiz için her şeyin hayırlısını diliyoruz “ dedi.

Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Çetin Eser ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı çok memnun olduğu dile getirdi ve 1 Kasımda yapılacak olan Genel Seçimde kendilerine başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER