CEVAP VEREMEYECEK NOKTAYA GELMİŞTİK

CEVAP VEREMEYECEK NOKTAYA GELMİŞTİK

gundemeregli.com-

Amaçlarının yerel yönetimin başkanı ile birlikte çok daha verimli hizmetler yapabilmek olduğunu ifade eden Sözer şunları söyledi:

Belediye meclisinde alınan karalarının halkın yararına olmayanların başında gelen kamusal alanların taşınmazların satılması ve festival için esnaftan bağış talep edilmesi için yetki istenmesine karşı çıktığımızda bu karşıtlığın parti yolu ile çözüm aranması bu doğrultuda disiplin organlarının çalıştırılmak istenmesi bardağı taşıran son damla olmuştur

Bugün geldiğimiz noktada arsa satışına karşı verdiğimiz mücadele de haklılığımız bir kez daha kanıtlanmış olup arsayı ısrarla satacağını söyleyen yerel yönetimin başkanı satış işini şimdilik askıya almak zorunda kalmıştır, konunun takipçisi olup peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz

Bu doğrultuda CHP Kdz Ereğli İlçe yönetimi ve yerel yönetimin başkanı, ile aynı doğrultuda politika yapma olanağımız kalmadığına karar verdik

Aday olduğumuz 2009 yılında bizleri destekleyen her türlü görüşten olup ta bizlere güvenerek oy veren ve hizmet bekleyen saygıdeğer Kdz Ereğli halkının bizleri izlemeye devam etmelerini verdikleri her oya helal getirmeyeceğimizin bilinmesini ve kendilerine layık olmak için bedeli ne ise ödemekten kaçınmayacağımızın bilinmesini isteriz.

SOSYAL BARIŞA KATKI VERECEĞİZ

Her kesimin arzu ettiği sosyal barışa katkı verebilmek için sorumluluk sahibi olarak elimizi taşın altına koymaktan kaçınmadık ,sessiz çoğunluğun sesi olmaktan guru duyuyoruz ,kdz Ereğli nin aydınlık geleceği için bizim gibi düşünenleri sorumluluk almaya davet ediyoruz ,ana başlıkları ile açıklamaya çalıştığımız nedenlerden dolayı CHP üyeliğinden istifa etmiş bulunuyoruz..

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2013, 13:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 11 yıl Önce

CHP’DEN ASIL İSTİFA ETMESİ GEREKENLER; PARTİSİNİN, SEÇMENLERİNİN, HALKIN VE KAMUNUN MENFAATLERİNİ KORUMAK İSTEYEN “YÜREKLİ VE DİK DURUŞLU” GERÇEK VE ÖZDE SOSYAL DEMOKRAT CHP’LİLER DEĞİL,

BECERİKSİZ, TUTARSIZ VE SORUMSUZ POLİTİKALARI İLE CHP´Yİ ZONGULDAK´TA VE KDZ. EREĞLİ´DE HIZLA BİTİRMEYİ KENDİLERİNE MİSYON EDİNMİŞ OLAN CHP ZONGULDAK İL BAŞKANI SAYIN HALİL FURAT İLE CHP KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKAN VEKİLİ/YETKİLİSİ (Aslının kim olduğu herkesçe malumdur) SAYIN HAYRETTİN KARTAL OLMALIDIR. DOĞRU OLANDA, AHLAKİ OLANDA, ETİK OLANDA BUDUR.

EĞER BİRAZCIK OLSUN SORUMLULUK VE AHLAK SAHİBİ İSELER, HER İKİSİ DE DERHAL PARTİ BAŞKANLIKLARINDAN İSTİFA ETMELİDİRLER. BUGÜNE KADAR HEMEN HERKESİN GÖRDÜĞÜ, AMA KENDİLERİNİN BİR TÜRLÜ GÖRMEK İSTEMEDİĞİ “PARTİ İÇİ SORUNLARA VE TALEPLERE DUYARSIZ KALARAK” BU MEVCUT DURUMU BİRLİKTE OLUŞTURMUŞLARDIR. CHP’YE BEDEL ÖDETENLER, BEDELİNİ DE ÖDEMELİDİRLER. HİÇBİR BAŞARISIZLIK YAPANIN YANINA KÂR KALMALIDIR Kİ, BAŞARILAR DAİM OLSUN.

BU İŞTE BİR TERSLİK VE YANLIŞLIK VAR. UMARIM CHP GENEL BAŞKANI SAYIN KILIÇDAROĞLU BU İSTİFALARA ACİLEN MÜDAHALE EDER DE CHP’DEKİ ÇÖKÜŞÜ VE KAN KAYBINI BİR AN ÖNCE DURDURUR. ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE, HEM CHP İÇİN, HEMDE ÜLKEMİZ DEMOKRASİSİ İÇİN KÂRDIR. CHP’DE Kİ BU KÖTÜYE GİDİŞİ DURDURMASI GEREKİR. ÇÜNKÜ ÇAĞDAŞ DEMOKRASİNİN GEREĞİ OLARAK BU HALKI MUHALEFETSİZ BIRAKMAK, MEVCUT İKTİDARA ALTERNATİFSİZ BIRAKMAK, TEK PARTİ İKTİDARLARINA MAHKÛM ETMEK VİCDANSIZLIKTAN DA ÖTE BU HALKA İHANETTİR, BU HALKA ZULÜMDÜR. BU HALKA YAPILABİLECEK EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR.

HİÇBİR SİYASİ PARTİ VEYA ÖRGÜT ŞUNU ASLA UNUTMAMALIDIR Kİ; PARTİ İÇİ SORUNLARI GÖRMEZDEN GELMEK, KAMUFLE ETMEK (GİZLEMEK) ONLARIN YOK OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ. GERÇEKLERİN ÜZERİ HİÇBİR ZAMAN ÖRTÜLEMEZ. ÖRTÜLMEYE KALKIŞILSA BİLE ZAMANI GELDİĞİNDE VEYA FIRSATINI BULDUKLARINDA “SAHİLDEKİ TRİLYONLUK SÜS HAVUZUNUN FISKİYELERİ GİBİ FIŞKIRIRLAR”

BUGÜN KDZ. EREĞLİ CHP’ DE YAŞANAN BU İSTİFALAR; PARTİ İÇİ SORUNLARI VE GERÇEKLERİ GÖRMEZDEN GELMENİN BİR FIŞKIRMASIDIR.

ANLAYABİLENLEREEEEEE…

SÖZÜN ÖZÜ -1)
“SORUNLAR O SORUNLARI OLUŞTURAN DÜŞÜNCE DÜZEYİNDE ÇÖZÜLEMEZLER” ALBERT EINSTEIN

SÖZÜN ÖZÜ -2)
“DELİLİĞİN BİR DİĞER TANIMI, AYNI ŞEYLERİ YAPMAYA DEVAM EDİP, FARKLI SONUÇLAR BEKLEMEKTİR.” ALBERT EINSTEIN

SAYGILARIMLA

“FESTİVALE (KARNAVALA) HAYIR. ÜRETMEDEN TÜKETMEK, EREĞLİ´Yİ TÜKETMEKTİR.”
“BUGÜNÜN İSRAFI YARININ KITLIĞIDIR.”
Ünal SAVAŞ – Kalite gönüllüsü, Quality volunteer
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”

SIRADAKİ HABER