Çevik,Müdür gibi

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Milli Eğitim Müdür Vekili Arife Çevik, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nu TBMM’de ziyaret etti.

Çevik,Müdür gibi

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Milli Eğitim Müdür Vekili Arife Çevik, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nu TBMM’de ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili sosyal paylaşım sitesinden fotoğraf yayınlayan Çaturoğlu’nun Çevik’i Milli Eğitim Müdürü olarak lanse etmesi Arife Çevik’in Müdür olarak mı atanacak sorusunu gündeme getirdi.

Alaplı’da iki yıl önce Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olarak atanan Arife Çevik, bir süre önce İbrahim Şen’in Milli Eğitim Müdürlüğünden ayrılması üzerine İlçe Müdürlüğüne Vekalet etmeye başladı. Şube Müdürlüğünde başarılı çalışmalara imza atan Çevik’in vekalet süresinde de çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekerken AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nu TBMM’de ziyaret eden Çevik, vekil ile ilçedeki eğitim konuları ile istişarede bulundu. Ziyaret ile ilgili sosyal paylaşım sitesinden fotoğraf yayınlayan Çaturoğlu’nun “ALAPLI İLÇE MİLLİ EGİTİM MÜDÜRÜMÜZ ARİFE ÇEVİK İLE ALAPLI NIN EGİTİMİ İLE İLGİLİ İSTİŞARE YAPTIK” şeklinde açıklaması Arife Çevik’in Müdür olarak mı atanacak sorusunu gündeme getirdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER