CHP´li üyeler sandık başında

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) teşkilatında üyeler delege seçimleri için sandık başına gitti.

CHP´li üyeler sandık başında
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) teşkilatında üyeler delege seçimleri için sandık başına gitti. Çift listenin yarıştığı seçimlerde 2 bin 300 civarında üye oy kullanacak.
CHP Kdz. Ereğli ilçe teşkilatında 6 Eylül’e kadar devam edecek olan delege seçimleri bu gün yapılmaya başlandı. CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ile eski ilçe başkanlarından Yaşar Balcı’nın başını çektiği listelerin yarıştığı delege seçimlerinde 2 bin 300 civarında üyenin sandık başına gitmesi bekleniyor.
Delege seçimleri hakkında bilgi veren CHP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı İlçe Saymanı Bülent Saban, bu gün parti binasında Orhanlar ile Kirmanlı Mahallesi delege seçimleri için parti binasında sandık kurduklarını belirterek seçimlerin huzur ortamında sürdüğünü söyledi. Saban yaptığı açıklamada “Biz ilk olarak Kirmanlı ve Orhanlar mahalleleri delegeleri için parti binamızda sandıklarımızı kurduk. Süreç 6 Eylül’e kadar devam edecek. 6 Eylül’e kadar tüm mahalle ve köylerimizin delege seçimlerini yapacağız. Sizin de gördüğünüz gibi delege seçimleri çok güzel ve huzurlu bir ortamda devam ediyor. Üyelerimizin ilgisi yoğun bir şekilde. Üyelerimizi bundan sonraki mahallelerde yapılacak delege seçimlerine yoğun katılımlarını bekliyoruz. Toplamda 2 bin 300 civarında üyemiz delege seçimlerinde oy kullanacak. Şu anda Orhanlar Mahallesi’nde iki liste olarak seçime gidiliyor. Kirmanlı Mahallesi’nde tek liste. Bölgelerde arkadaşlarımız istediklerinde ortak bir liste de yapabiliyorlar” dedi.
CHP’de ilk gün yapılan delege seçim sonuçlarının akşam saatlerinde açıklanması bekleniyor.
Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2015, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER