CHP’li Demirtaş, Zonguldaklılar Derneği Genel Kurulu’na Katıldı

CHP’li Demirtaş, Zonguldaklılar Derneği Genel Kurulu’na Katıldı

CHP’li Demirtaş, Zonguldaklılar Derneği Genel Kurulu’na Katıldı

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ankara Zonguldaklılar Derneği’nin 26 Mart Cumartesi günü toplanan Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Divan Başkanlığını Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün’ün yaptığı genel kurulda, Ankara’da bütün illerin hemşehri derneklerinin ciddi olarak lobicilik faaliyeti yürüttüğünü belirten Demirtaş, “Bu şekilde hemşehri dernekleri kendi illerine hizmet yapılmasında önemli bir işlev yürütüyor” dedi.

Zonguldaklılar Derneği’nin Faaliyetlerine Her Türlü Desteği Vermeye Hazırız

Ankara Zonguldaklılar Derneği’nin, partiler üstü bir dernek olduğunu ifade eden CHP’li Demirtaş,“Derneğin faaliyetlerine iktidar muhalefet ayrımı yapmaksızın tüm milletvekillerinin ve siyasi partilerin destek vermesi gerekiyor. Yine Ankara’da görev yapan Zonguldaklı bürokratların, Ankara’da iş hayatını devam ettiren iş adamlarının ve tüm Zonguldaklıların hizmet alması ve Zonguldak’ın kalkınması için, Ankara Zonguldaklılar derneği çatısı altında birlikte mücadele etmesi gerekiyor” dedi.

Kendisinin Zonguldaklılar Derneği’nin faaliyetlerine her türlü desteğe vermeye hazır olduğunu vurgulayan CHP’li Demirtaş, yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diledi.Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ı aralarında görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Divan başkanı Kazım Ergün ise, bundan sonra Ankara Zonguldaklılar derneğine vereceği her türlü destek için Demirtaş’a teşekkürlerini sunarak başarılarının devamını diledi. Ankara Zonguldaklılar Derneği üyesi olan Ünal Demirtaş da, seçimlerde oyunu kullandı.

Dernek Yönetiminden Demirtaş’a Ziyaret

Yapılan seçimle Yönetim Kurulu oluşturulduktan sonra, Dündar Opus başkanlığındaki Ankara Zonguldaklılar Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Şaban Acar,Nuri Özbek, Bilal Diribaş, Mustafa Eroğlu ve Aynur Dankaz, TBMM’deki makamında Ünal Demirtaş’aziyaret gerçekleştirdi. CHP’li Demirtaş, Başkan Opus’a ve Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, kendilerine faaliyetlerinde başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER