Çukurlar nedeniyle araçlar kaza tehlikesi yaşadı

Zonguldak ile Ereğli arasındaki karayolunda yağmur nedeniyle açılan çukurlar çok sayıda aracın lastikleri patlatıp zarar verdi.

Çukurlar nedeniyle araçlar kaza tehlikesi yaşadı
Zonguldak ile Ereğli arasındaki karayolunda yağmur nedeniyle açılan çukurlar çok sayıda aracın lastikleri patlatıp zarar verdi. Yolda açılan çukurlar nedeniyle araçlar kaza tehlikesi yaşadı. 

Zonguldak-Ereğli karayolunun Ömerli Mahallesi mevkisinde açılan çukurlar araçlara büyük tehlike yaşattı. Yağmur suları ile dolan çukurları fark edemeyen ve çukura düşen araçların lastikleri patladı, bazı araçlar ise zarar gördü. Yolda açılan çukura düşerek otomobilinin lastiği patlayan bir sürücü, karayolunda açılan çukuru fark edemediğini ve lastiğinin patladığını söyledi. Vatandaşların şikayetleri üzerine olay yerine gelen karayolları ekipleri yolda açılan çukurları rotmiks malzemesi ile doldurarak kapatmaya çalıştı. Karayolları çalışanları telefonla amirlerine bilgi verirken, yolun altından sürekli su geldiğini ve aynı yerde sürekli çukurların oluştuğunu söyledi. Karayolları ekipleri çukurların bir kısmını kapatırken, bir kısmının etrafına ise araçların düşmesini önlemek için uyarıcı işaretlemeler yaptı.


Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2014, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER