Damarlarındaki asil kanı kirletme kampanyası

Zonguldak Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınca, sigara ve uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında damarlarındaki asil kanı kirletme sloganıyla kampanya başlatıldı.

Damarlarındaki asil kanı kirletme kampanyası
Zonguldak Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınca, sigara ve uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında damarlarındaki asil kanı kirletme sloganıyla kampanya başlatıldı.

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Zonguldak Vergi Dairesi önünde yaptığı basın açıklamasında, Türkiye´de son dönemde yapılan araştırmalarda ilköğretim öğrencileri arasında da sigara ve uyuşturucu kullanımına rastlandığını belirtti.

Türk gençliğini zehirleyen sentetik uyuşturucuya karşı başlatılan kampanyaya destek verdiklerini ifade eden Ayan, şöyle konuştu:

Hükümetimizin Anayasa´nın 58. maddesinin yükümlülüklerini yerine getirmesini istiyoruz. Gençlerimizden isteğimiz, kendilerini tuzağa düşürmeye çalışanlardan uzak dursunlar. Gelsinler bozkurtlarımızın ve asenalarımızın yanında yer alsınlar. Bizlerle birlikte siyaset yapsınlar. Gençlerimizi aramızda görmek istiyoruz.

Zonguldak Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Özgür Kurt da sentetik uyuşturucuya savaş açtıklarını vurgulayarak, Kampanya kapsamında geçtiğimiz günlerde çalışmalarımıza başladık. Bugün ise kent merkezinde vatandaşları bilinçlendirmek adına el broşürü dağıtıyoruz. Daha sonra seminer ve tiyatro etkinlikleri gerçekleştireceğiz dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER