Delege seçimlerinde son durum

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı

Delege seçimlerinde son durum

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatında delege seçimleri başladı.
Ereğli Merkezdeki mahallelerle ilgili İlçe Teşkilatında sandıklar kuruldu. Bugün Kestaneci, Kavaklık, Kirmanlı, Orhanlar, Ömerli, Kıyıcak, Hamzafakıhlı, Müftü, Korubaşı, Elmatepe, Ören, Dağlar, Bölücek, Belen, Balı ve Akarca’dan oluşan 16 mahallenin delegeleri belirlenecek. Yarın ise geriye kalan 15 mahallenin delegeleri belirlenmiş olacak.
Bugün ve yarın yapılacak olan seçimlerle ilgili bilgi veren Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, tabii delegelerle birlikte 401 delegenin seçimde oy kullanacağını söyledi.
Çakır şunları söyledi: “Genel Merkezimizin önerisi doğrultusunda delege seçimlerini de tek liste ile gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda ilçe teşkilatı olarak, İl Başkanlığımız ile koordineli şekilde; İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, il ve belediye meclis üyelerimiz, ilçe kadın ve gençlik kolları üyelerimiz, eski belediye başkanlarımız, eski ilçe yöneticilerimiz, eski il ve belediye meclis üyelerimizden oluşturduğumuz listemizi hazırladık. Ereğli merkezindeki delegelerimiz, parti binasına koyduğumuz sandıkta oy kullanacaklar. Beldelerde belde binamıza, köylerde ise uygun görülen yerlerde seçim sandığımız olacak. Üyelerimiz bugün ve yarın saat 17.00’de kadar oy kullanabilecekler. Delege seçimlerimizin partimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”
Fatih Çakır, İlçe Kongresinin de tek liste ile yapılacağını hatırlatarak, adayın da önümüzdeki hafta içerisinde kesinleşeceğini söyledi ve genel merkezin ciddi çalışma yaptığını bildirdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER