DEMİRTAŞ; BURADAN MÜJDE VERMEK İSTİYORUZ

DEMİRTAŞ; BURADAN MÜJDE VERMEK İSTİYORUZ
gundemeregli.com-Ereğli´ye bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Demirtaş Gülüç’te uzun süredir açılamayan Pazar yerinin yolunu betonlamaya başladıklarını söyledi.
PAZARYERİ YOLU 15 YIL SONRA AÇILIYOR
Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, beldede Pazar yeri inşaatı uzun yıllar önce tamamlanmasına rağmen istimlak sorunu nedeniyle açılamayan Pazar yeri yolu üzerinde arsası bulunan vatandaşlarla anlaşmaya vararak çalışmalara başladıklarını söyledi. Yol üzerinde ki şahıs arazilerinin istimlak edileceğini anlatan Demirtaş, betonlama çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Demirtaş konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Gülüç’te yaşayan halka buradan müjde vermek istiyoruz. Gülüç Pazar yeri yolunu istimlak edeceğiz. Burada arsası bulunan vatandaşlarımızla konuşarak anlaştık. Şu anda betonlama yapıyoruz. Kademe kademe beton dökeceğiz ve yolun sonuna kadar çalışmalarımız devam edecek. Bir yandan beton, bir yandan da hafriyat dolgusu yapıyoruz” dedi.
SOSYETEPAZARI, DÜĞÜN SALONU, ÇOCUK PARKLARI KURULACAK
Gülüç’te haftanın bir günü sosyete pazarı kurulacağını belirten Demirtaş, pazaryerinin orta kısmındaki alanın düğün salonuna dönüştürülmesi içinde çalışmalara başlandığını dile getirdi. Demirtaş açıklamasında şu bilgileri verdi; “Gülüç’te artık her hafta Salı günü sosyete pazarı kurulacak. Sosyete pazarı önümüzdeki haftadan itibaren Gülüç beldesinde açılacak. Beton işimiz bittikten sonrada Gülüç’te ki Pazar yerinin orta kısımdaki düğün salonu projemize başlıyoruz. 3-4 merkezde olan mahallelerimizde de çocuk parkı projelerimiz var. Çocuk parklarımızı hazırladık. Bunların yerlerini belirledik. İleriki günlerde çocuk parklarımızı mahallelerimize kazandıracağız. Şu anda Erdem Yuva dediğimiz bölgede de 3 tane merdivenimizin kaplamasını ve kromlarını yapıyoruz. Alt kısımda da engebeli bir yolumuz vardı. Araçların gelip gitmesi için yolumuz dardı. Oranının betonunu kesip tekrar yeniledik. Kaldırımlarını yükseltip, kaplamasını yapacağız. Gülüç belediyesine geldiğimiz günden beri temizliğe çok önem veriyoruz. Otlarımızı biçtirdik. Mıntıka temizliklerimizi yaptırıyoruz. Çalışmalarımıza tam hızla devam etmekteyiz. Yani şunu söylemek istiyorum Gülüç halkı hizmet göreceğinden hiçbir şekilde şüphe etmesin. Ben bir belediye başkanı olarak ekibim ve belediye çalışanlarımız olarak Gülüç’e hizmetlerimizi en iyi şekilde yapacağız ve halkımızı da bize verdikleri güvenden dolayı gururlansınlar. Buradan da Gülüç halkına verdikleri desteklerden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanı olarak benim, meclis üyelerimizin ve tüm ekibimizin kapıları 24 saat halkımıza açıktır. Biz her zaman Gülüç halkının yanındayız. Hizmetinde yanlarında olmaktan gurur duyuyorum.”
ERDEMİR ANA SEVKİYAT KAPISINI GÜLÜǒE ALIYOR
Erdemir’in ana sevkiyat kapısını Kışla’dan Gülüç’e almak için Gülüç Deresi üzerine ikinci köprü yapılması için çalışma başlattığını ve kendilerinin yardımcı olduğunu belirten Demirtaş, “Şu anda kara yolları, Erdemir personeli ve bizim ekip arkadaşlarımızla beraber 2.bir köprü projesi gerçekleşiyor. Kışla’da ki hareketi Gülüç’e taşıyacağını umut ediyoruz. Giriş-çıkışta nakliyatın Gülüç’ten yapılacağını konuştuk. 2.köprü projeleri şu anda hazırlanıyor, bitmek üzere. Önümüzdeki günlerde köprü çalışmalarına başlanacak. Bizde köprü çalışmasının tamamlanmasının akabinde sahilde ki projemize start vereceğiz. Şu anda mimarlarımıza projelerimizi çizdirerek, orada ki yürüyüş yerlerini, çiçeklendirilmesini, aydınlatmalarını yaparak o bölgede 1-2 tane kafeterya yerleri düşündük. Peyzaj mimarlarımızın projesine göre sahil çalışmasına başlayacağız. Pazar yerinin bitiminden sonra sahil projemizi gerçekleştireceğiz. Bunların hepsini verdiğim sözlerin hepsini yerine getirmek için canla başla uğraşıyoruz” diye konuştu. Demirtaş ayrıca Gülüç’e piknik alanı kazandırmak için Orman Bölge Müdürlüğü’ne yaptıklarını müracaatın neticesini beklediklerini ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER