Dereye düşen 5 yaşındaki Hilal kurtarılamadı

Dengesini kaybederek Asar deresine düşen ve suya kapılan daha sonra da vatandaşlar tarafından sudan çıkartılan iki kardeşten 5 yaşındaki Hilal A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dereye düşen 5 yaşındaki Hilal kurtarılamadı
Düzce’de, dengesini kaybederek Asar deresine düşen ve suya kapılan daha sonra da vatandaşlar tarafından sudan çıkartılan iki kardeşten 5 yaşındaki Hilal A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 5 yaşındaki Hilal A. bir anlık dengesini kaybederek, Aziziye Mahallesi eski SSK Hastanesi arkasından geçen Asar deresine düşmüş, kardeşinin düştüğünü gören 9 yaşındaki ablası Dilara A. da kardeşini kurtarmak için dereye atlamıştı. Suya kapılan iki kardeş daha sonra vatandaşlar tarafından sudan çıkartılarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alınmışlardı. Durumları ağır olan iki kardeşten 5 yaşındaki Hilal A. ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Abla Dilara A.´nın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 07:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER