Dermalogica ürünleri çok beğeniliyor.

A.B.D´nin önde gelen cilt bakım markalarından Dermalogica ürünleri ülkemizde de yaygın olarak kullanılıyor. Kullananların çok memnun kaldığı bu cilt bakım ürünleri bayii eczanelerde satılmakta.

Dermalogica ürünleri çok beğeniliyor.

Dermalogica Cilt Bakım Ürünleri

Dermalogica Cİlt Bakım Ürünleri en seçkin Amerikan cilt bakımı markaları arasında önde gelenlerden birisi. Dermokozmetik olarak adlandırılan , bilimsel yöntemlerle doktor ve eczacıların önderlendiğinde geliştirilen modern kozmetik ürünler sınıfına dahil bir marka.

Dermalogica ülkemizde de uzun yıllardır eczanelerde ve estetik merkezlerinde sunulmakta. İlçemizde de Umut Eczanesinde, komşu ilçemiz Alaplı´da da Öztürk Eczanesinde  dermalogica ürünlerine ulaşmanız mümkün.

Dermalogica ürünlerini diğer dermokozmetiklerden ayıran en önemli unsurlardan birisi içeriğindeki eşsiz bitkisel ekstreler. Özel tekniklerle nadide bitkilerden elde edilen bu doğal maddelerin varlığı daha ilk kokladığınızda hissediliyor. Cildi nemlendiren, bir çok cilt problemine çözüm üreten dermalogica ürünlerini  mutlaka bir uzmana danışıp sonra cildinize uygun ürünü kullanmanız gerekiyor.

Hangi Dermalogica ürününü kullanmalıyım?

Dermalogica Face Mapping   denilen özel bir yöntem ile cildinizin analizi yapılıyor ve cildinizin tipi , buna bağlı ihtiyaçları tespit ediliyor. Sonra cildiniz için en uygun dermalogica ürünleri size öneriliyor.  Nemlendiriciler, hassas ciltler için yatıştırıcılar, güneş koruma faktörlü kremler, temizleme ürünleri, cilt lekeleri için bakım ürünleri, hepsi bu markanın içerisinde bulabileceğiniz ürünler.



Dermalogica Age-Smart anti-age serisi cildininiz yaşlanma etkilerine karşı tam koruma altına alırken , yeniden gençlik tazelik ve ışıltı veriyor. Medibac Clearing  serisi ise, daha çok yağlı ve akne oluşumuna eğilimli ciltler için özel bakım ürünleri sunuyor. Ultracalming serisi hassas ve narin ciltlerin bakımında kullanılan özel ürünler. En önemlisi ise eşi benzeri olmayan formüllerde üretilen Dermalogica göz çevresi bakım kremleri. 



Dermalogica ürünlerin tamamına  aşağıdaki linkten de ulaşmanız mümkün.

    

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER