Destek ziyaretleri sürüyor

Ereğli´de taksicilerle sorun yaşayan Şoförle ve otomobilciler odası başkanına destek ziyaretleri sürüyor.

Destek ziyaretleri sürüyor
Ereğli´de taksicilerle sorun yaşayan Şoförle ve otomobilciler odası başkanına destek ziyaretleri sürüyor. 

Ereğli´ de bazı taksiciler Ocak ayında kendilerine verilen ek durakların iptal edildiği gerekçesi ile oda binasına gelerek Cevdet Civelek ile tartışmış ve Polisin araya girmesi ile oda binasında dışarıya çıkarılmıştı. Yaşanan olay sonrasında bir çok durak başkanı ve oda üyesi başta olmak üzere diğer taksicilerde oda başkanı Cevdet Civelek´ e destek ziyareti gerçekleştirmişti. Şoförler Odası başkanı Cevdet Civelek´ e bu kez de Şoförler Odası Onursal Başkanı İbrahim Güven, eski başkan adaylarında Zeki Turhan ve önceki dönemlerde yönetimde görev alan Nazım Karaaslan ve Bagi Aksoy ziyaret etti.

Ziyarette konuşan ve Şoförler odasına uzun yıllar başkanlık yapan odanın onursal başkanı İbrahim Güven, bu tür olayların bundan sonra yaşanmamasını dilediğini söyledi. Güven konuşmasında Geçenlerde tatsız bir olay olmuş ,ben bunu bil hassa Pınarhisar eski başkanı benim arkadaşım o telefon etti . Ereğli’deki olayları o benden erken öğreniyor , demek ki demek ki devamlı izliyor . ben Ahmet’ e telefon açtım mesele nedir diye , o da ufak tefek bir şeyler oldu sonra arkadaşlarla anlaşıldı gittiler dedi . bugün arkadaşlar, Zeki aradı beni oda da eski yönetici arkadaşlar bir toplanalım dedi , ondan dolayı geldik. Böyle tatsız olaylar istenmese de olabiliyor ama inşallah şimdiden sonra olmaz dedi.

Odanın önceki dönem başkan adaylarından Zeki Turhan´ da bireysel sorun ve meselelerin oda başkanı ile birebir görüşülerek halledilmesi gerektiğini, Oda başkanının bir çok komisyonda şoför esnafını temsil ettiğini söylediği konuşmasında Biz istiyoruz ki aile içinde tatsızlıklar olmasın , kurum ve kuruluşlar da lütfen şunu altını çizerek söylemek istiyorum bu odanın yasal temsilcisi oda başkanıdır , bireysel talepleri lütfen oda başkanıyla beraber çözelim ve lütfen oda başkanına yönlendirelim istiyorum . Çünkü bu odayı temsilen kurullarda ve komisyonlarda görev yapıyoruz , örneği olarak da ilçe trafik komisyonunda kim görev yapıyor herhangi bir şoför için , şoför odası başkanı dolayısıyla buna göre arkadaşlarımız hangi kurum ve kuruluş olduğu çok önemli değil , yönlendirmeleri çalışmaları bu doğrultuda yaparlarsa , biz meslektaşları çok onure etmiş olurlar , dolayısıyla ben başkanıma burada tekrar geçmiş olsun diyorum ve bundan sonra ki çalışmaların da başarılar diliyorum . Taksici arkadaşlarıma da daha idealli davranmalarını ve böyle olayların tekrar edilmemesi yönünde de çalışmalar yapmalarını istiyorum .Kendilerince haklı olabilirler ama bu haklılıklarını daha haklı sebeplerini ve yasal yollarla yapmaları daha doğru olacaktır. Sevgili başkanım tekrar geçmiş olsun diyorum dedi.

Oda başkanı Cevdet Civelek ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken bu tür ziyaretlerin tatsız olayların yaşanmasından dolayı olmamasını, bayram ziyareti tadında olması gerektiğini söylerken İnşallah bir daha böyle üzücü olaylar yaşanmaz dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER