Devlet vatandaş el el´e çalışıyoruz

Yaraşlıyörük köyü muhtarı İbrahim Çalık, Yaraşlıköyü yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalık, devletten her zaman 24 saat hizmet alabildiklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Devlet vatandaş el el´e çalışıyoruz

Yaraşlı Yörük Köyü Muhtarı İbrahim Çalık, Devletten 24 saat hizmet aldıklarını, yetkililere ne talep edildiyse anında cevap bulduklarını dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Biz koltuk için değil, Hizmet için muhtarlık görevine geldik sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden Çalık, Yaraşlı yörük köyünde yapılan son çalışmalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Devletin sıcak elinin her zaman kendilerinin yanında olduğunu belirten Muhtar Çalık Çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi; “Köyümüzdeki futbol sahası ile ilgili, okulla ilgili çalışmalarımızı tamamladık ve ayrıca şuanda bayanların Kur-an öğrenebilmesi için bir ev kiraladık, nasip olursa orada bayanlarımız Kur-an Kursu eğitimi alacaklar. Ana sınıfı, okul, camilerimiz şuan da hazır durumda. Karşı mahallemizde parke işine devam ediyoruz, Ondan sonraki haftalarda yol yanındaki kanalların yapım çalışmaları devam edecek. Bunun yanında 3 Camiimize çevre duvarı yapılacak. Bunun yanında şuanda bir mahalle arasında bir çalışma yapıyoruz, Allah korusun bir hastalık anında, yangın anında buradan araçlar giremez çünkü yol iki metre ve yol göçmüş durumda. İnşallah seneye kadar bu sorunların üstesinden gelmeye çalışacağız. Son olarak şunu söylemek istiyorum, Devlet ve halk el ele çalışıyoruz, devletimiz gerekli malzeme yardımını bizlere yapıyor, biz de muhtarlık, olarak köy halkı olarak burada çalışıyoruz. Vatandaş olarak, halk olarak, Yönetim olarak herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER