Diş hekimliği fakültesi yeni yatırımlarla tedavi sürecini hızlandırıyor

Diş hekimliği fakültesi yeni yatırımlarla tedavi sürecini hızlandırıyor

Diş hekimliği fakültesi yeni yatırımlarla tedavi sürecini hızlandırıyor
Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Ağız Diş ve Çene Radyolojisi kliniklerinde 2. panoramik radyografi cihazı hizmet vermeye başladı. 

Bülent Ecevit Üniversitesi sağlık alanında yaptığı yatırımlarla hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. Batı Karadeniz’in sağlık üssü konumundaki BEÜ Diş Hekimliği Uygulama Ve Araştırma Merkezi Ağız Diş Ve Çene Radyolojisi kliniklerinde 2. panoramik radyografi cihazı hizmet vermeye başladı.

Hastaların radyografik değerlendirmelerinin daha hızlı ve kaliteli olması sağlanıyor. Aynı zamanda Batı Karadeniz bölgesinde ilk ve tek olan dental volumetrik tomografi cihazı ile hastaların implant öncesi ve patoloji değerlendirmeleri üç boyutlu olarak hızlı ve doğru şekilde sağlanıyor.

Diş Hekimliği Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr.M.İnanç Cengiz yeni alınan cihaz ile ilgili olarak şunları söyledi: “Hastalar için büyük sorun oluşturan ve hekimler açısından da teşhis, tanı ve tedavi yöntemi için önemli olan panoramik röntgen cihazı sayesinde hastaların tedavilerinin daha kısa sürede ve yerinde yapılabilirken, bu cihaz sayesinde hastaların ağız, diş, çene ve eklem yapılarının çok kısa sürede görüntülenebiliyor, rahatsızlıklarının teşhis, tanı ve tedavileri adına büyük kolaylık sağlıyor” dedi.
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2016, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER