Diyaliz-Organ Nakli Derneğinden organ bağış standı

Diyaliz-Organ Nakli Derneğinden organ bağış standı

Diyaliz-Organ Nakli Derneğinden organ bağış standı
Zonguldak Diyaliz-Organ Nakli ve Kronik Hastalar Dayanışma Derneği 3-9 Kasım Organ Bağışı haftası etkinliği kapsamında organ bağışı standı açıldı.
Ankara Medicana Hastanesi ve Zonguldak Diyaliz-Organ Nakli ve Kronik Hastalar Dayanışma Derneği ile ortaklaşa Esas 67 Burda AVM giriş katında organ bağışı etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.
Açılan stant hakkında bilgiler veren Zonguldak Diyaliz-Organ Nakli ve Kronik Hastalar Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ayhan Kefeli, Ankara Medicana Hastanesi ve Zonguldak Diyaliz-Organ Nakli ve Kronik Hastalar Dayanışma Derneği ile ortaklaşa düzenlendiğimiz Organ Bağışı standına ilgi oldukça yoğundu. Türkiye de 28.251 organ bekleyen hastamız var. Zonguldak kronik böbrek yetmezliği çeken hasta sayımız ise 680 kişi organ bağışçılarına büyük ihtiyaç var. Bugün Esas 67 Burda AVM’de bilgilendirme standı açtık duyarlı olan halkımıza teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki Bağışlanan her organ filizlenen bir candır” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2016, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER