DOĞA HARİKASI MİDiLLİ

DOĞA HARİKASI MİDiLLİ

 
 
gundemeregli.com-Ereğli’nin saklı Doğa cenneti Midilli Park Aydınlar köyünde vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Doğa ile iç içe sıcak bir ortamda, Hafta sonu vatandaşların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri, Tam bir Kompleks merkezi olan ve müşterilerine en iyi hizmet vermeye devam eden Midilli park vatandaşlar tarafından adeta dolup taşıyor.

Piknik ve mesire alanı olarak kullanılan mini hayvanat bahçesi, spor tesisleri, kır düğünleri, binek atlar, çocuklar için kurulan Lunapark, leziz kahvaltı ve ızgara çeşitleri ile hizmet veren Midilli Park bölgenin en iyi piknik alanı olarak vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.

Midilli Park Sahibi Özcan Sarı, Midilli parkta 4.yıla girdiklerini, çok küçük kapasite ile 50-100 kişiye hizmet edecek şekilde bu işe başladıklarını belirterek, Her yıl geçtikçe üstüne kattık ve Tam bir kompleks haline geldik” dedi.

Sarı, ilk açılışın midilli atlar ile alakalı olduğunu ancak şehir dışında bir yer görerek fikrini değiştirip, Ereğli’nin böyle bir yere ihtiyacı olduğunu düşündüğünü ve neden Ereğli’de böyle bir yer olmasın diye yola çıktığını belirterek şunları söyledi;

“Ereğli’nin de böyle bir şeye ihtiyacı olduğunu düşünmüştüm ve bunu da talep üzerine gerçekleştirdik, zaten ilk açılışımızı midilli atlar ile alakalı olarak gerçekleştirdik, atlardan sonra kompleks olarak Basketbol, Futbol ve Voleybol sahalarımızı yaptık. Talep artıkça kapasitemizi de fazlalaştırdık. Şu anda 3. Yılın sonundayız 600-700 kişiye kadar hizmet edebiliyoruz, Sabah kahvaltılarımızla, öğleden sonra ızgara çeşitlerimizle vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz “dedi.

Sarı, vatandaşların midilli Park’ı tercih etmesinin sebebini ise şu şekilde anlattı.

“Burada küçük çocukların oynayabileceği çok geniş alanımız var .Hayvanat bahçelerimiz var ,Bu sene yeni bir lunapark kurduk ,Çocuklar burada doyasıya eğleniyor,Herkesin bir ailesi var sonuçta, 1 hafta boyunca çalışılıyor,Hafta sonunda ailesine ayırmak istiyor vatandaşlarımız, Çocukları mutlu oldukları zaman eğlendikleri zaman ailelerde mutlu oluyor,Çocukların eğlenmelerinin yanında aileleri oturup yemekleri yiyebiliyorlar .Bunun yanında Şehirden uzağız,Yol tehlikesinden uzağız ,Araçlardan uzağız,herhangi bir tehlikemiz yok etrafımızda çitlerle çevrili ,çocukların dışarı çıkma şansı yok ,Kaliteli bir şekilde hizmetimize devam ediyoruz,Servisimiz çok hızlı,Kaliteli bir şekilde bunu da sunuyoruz insanlara ,Bu şekilde talep arttı.Bizlerde bu talebe karşılık vermeye çalışıyoruz,önümüzdeki yıllarda inşallah çıtamızı biraz daha yükselteceğiz halkımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2014, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER