Dolmuşlarını şehit aileleri için ücretsiz yaptılar

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde Subaşı Deli Hakkı hattında çalışan 31 dolmuşçu, dolmuşlarını şehit ailelerine ücretsiz yaptıklarını açıkladı. Dolmuşçular adına konuşan İsmail Aydın Şehit aileleri hepimizin ailesi dedi.

Dolmuşlarını şehit aileleri için ücretsiz yaptılar
Zonguldakın Ereğli ilçesinde Subaşı Deli Hakkı hattında çalışan 31 dolmuşçu, dolmuşlarını şehit ailelerine ücretsiz yaptıklarını açıkladı. Dolmuşçular adına konuşan İsmail Aydın Şehit aileleri hepimizin ailesi dedi. 
Yaklaşık 3 ay önce uygulamaya başlayan dolmuş sahipleri, sadece köylerde oturan şehit yakınlarının dolmuşlarından yararlanmadığını, şehirde oturup köylere giden şehit yakınlarının da dolmuşları kullandığını söyledi. Dolmuşçular adına açıklamada bulunan İsmail Aydın, Son zamanlarda ülkemizde yaşanan tatsız olaylardan dolayı şehit aileleri hepimizin ailesi olduğu için biz bunu kampanya olarak değil, sürekli olarak şehit ailelerine araçlarımızı ücretsiz yaptık. Bölgede Danışmentli köyünde bir annemiz var. Onlar şu anda dolmuşlarımızı kullanıyor. Ancak tüm şehit ailelerimiz araçlarımızı kullanabilirler ve köye eş dost ziyaretine gidenler kullanıyorlar. Bu şekilde 31 aracımız var dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 06:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER