DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDECEK

DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDECEK
gundemeregli.com-Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Burhan İnan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile 3 yıl içerisinde uyum içinde çalıştıklarını belirten TTK Genel Müdürü Burhan İnan; “Sayın Başkanımızı seçilmesinden dolayı kutlamak üzere ziyaret etmiş bulunuyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Onun başarısı, Zonguldak’ın bir adım daha ileri gitmesi anlamına geliyor. Biz Sayın Başkanımız ile bundan önceki dönemde, uyum içinde Zonguldak için çalıştık. Bundan sonra da öyle olması için üzerimize düşen gayreti göstereceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise “ 3 yıl görev sürem içerisinde kendileri ile uyum içerisinde çalıştık. İnşallah, bundan sonrada bu uyum dostluğumuz devam eder. Zonguldak’ın gelişmesi adına sevgi ve saygı içerisinde beraberliğimiz devam edecektir. Zonguldak’ımıza güzel hizmetlerimizi yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2014, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER