DSİ Bölge Müdürü Ereğli’de

DSİ Bölge Müdürü Ereğli’de..

DSİ  Bölge Müdürü Ereğli’de

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, DSİ Bölge Müdürü Sait Umucu ile Ereğli’de yapılan çalışmaları görüştü.

Devlet Su İşleri (DSİ) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu Bölge Müdürü Sait Umucu, Bölge Müdür Yardımcısı Çağatay Ergin ve DSİ Şube Müdürü ve Mühendisleri Kdz. Ereğli’de bir dizi incelemelerde bulundu.

Umucu ve beraberindeki heyet, Başkan Uysal ile de bir araya geldi. Başkan Uysal ve DSİ heyeti ilçe de bulunan Sakindere, Kabasakal derelerinin ıslahı ve Süleymanbeyler Mevkii’nde inşası süren İshale hattı ve Arıtma Tesisi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Uysal, DSİ’nin bölgede yaptığı ve yapacağı her türlü çalışmada Kdz. Ereğli Belediyesi’nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini belirterek, “Gerek derelerin ıslahı gerekse Arıtma Tesisi inşasında üzerimize düşeni yapıyoruz. DSİ yetkililerimizle de çalışmalar hakkında sürekli istişare halindeyiz. Yaptığımız toplantıda son durumu ele aldık. Çalışmalar hızla devam ediyor” dedi.

Öte yandan düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek ve Alptekin Dursun’un yanı sıra Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca’da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER