DÜNYA´YA ÖRNEK OLACAK

Zonguldak’ta başlatılan iyilik sepeti projesi dünyaya örnek olacak. Sepetin içine atılanlar yardıma muhtaç ailelere ulaştırılacak.

DÜNYA´YA ÖRNEK OLACAK
gundemeregli.com- Zonguldak’ta başlatılan iyilik sepeti projesi dünyaya örnek olacak. Sepetin içine atılanlar yardıma muhtaç ailelere ulaştırılacak. 

Zonguldak’ta DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen ve 1 yıl devam edecek olan ‘İyilik Sepeti’ projesi dünyaya örnek olacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Gençlik Merkezi ve DemirPark AVM iş birliği ile Paylaştıkça Gülen Yüzler sloganı ile ‘İyilik Sepeti’ projesinin açılışı gerçekleşti. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdemir, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Haydar Üzülmez, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Tesisleri Şube Müdürü Ayhan Taşkın ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz katıldı. Çok sayıda ziyaretçinin ilgi gösterdiği iyilik sepeti DemirPark AVM B1 katında yer alıyor. Kutuya kuru bakliyat, pirinç, makarna, salça, konserve çeşitleri, hızlı çorba, bebek malzemeleri, temizlik malzemeleri gibi ürünler atılarak bağışta bulunuluyor. Bağışlar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından önceden tespit edilmiş yardıma muhtaç ailelere İl Gençlik merkezi tarafından ulaştırılıyor.
Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 08:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER