DURUŞMAYA BAŞINDA TAKKE, ELİNDE KUR´AN İLE GELDİ

Zonguldak’ta akaryakıt istasyonlarından maskeyle silahlı soygun yaptıkları iddia edilen üç sanıktan Mustafa Ö., cezaevi aracından başında takke, elinde Kur’an ile indi.

DURUŞMAYA BAŞINDA TAKKE, ELİNDE KUR´AN İLE GELDİ
gundemeregli.com-Zonguldak’ta akaryakıt istasyonlarından maskeyle silahlı soygun yaptıkları iddia edilen üç sanıktan Mustafa Ö., cezaevi aracından başında takke, elinde Kur’an ile indi.
Zonguldak, Bolu ve Bartın’da beş ayrı akaryakıt istasyonunda maskeyle silahlı soygun yaptıkları iddiasıyla tutuklanan Mustafa Ö., Gökhan D. ve Aykut S., Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı.
Sanıklardan Mustafa Ö.’nün ise cezaevi aracından başında takke, elinde Kur’an ile inmesi dikkat çekti. Mustafa Ö., duruşma sırasında ise başındaki takkeyi çıkardı. Ankara 1 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Gökhan D. ise duruşmaya SEGBİS Sistemi üzerinden katıldı.
Haklarında “Nitelikli Yağma”, “Silahla Tehdit”, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçlarından yargılanmasına devam edilen üç sanığın tutuklu olduğu duruşma 21 Ekim 2014 tarihine ertelendi.
Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2014, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER