DUYGULU ANLAR YAŞANDI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Hakkari İli Çukurca İlçesinde vatani görevini yaptığı esnada 2 yıl önce şehit düşen Jandarma Er Metin Çevik için organize edilen Mevlit programına katıldı.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

gundemeregli.com-AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Hakkariİli Çukurca İlçesinde vatani görevini yaptığı esnada 2 yıl önce şehit düşenJandarma Er Metin Çevik için organize edilen Mevlit programına katıldı.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Çevik’in baba ocağı olan Ereğli İlçesi Ormanlı BeldesiFındıklı mahallesinde dün akşam düzenlenen Kur´an Ziyafeti ve Mevlitprogramında Çakır duygulu anlar yaşadı.

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gittiğişehidin baba ocağında halkın yoğun katılımı ile düzenlenen mevlit programında2.5 saat kalan Çakır, burada şehidimizin 2. ölüm yıldönümü münasebetiyleorganize edilen programda ailenin acılarına bir kez daha ortak oldu,  Kuran-ı Kerim ziyafetini dinledi, diğerdavetliler ile birlikte dua etti.

Yemek ikramının da yapıldığı mevlide Çakır daha sonrayönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit için Çevik ailesinin evlerinin üstkatında yapılan Şehit Metin Çevik Anı evini gezdi. Burada uzun uzun ŞehitÇevik’e ait özel eşyaları ve fotoğrafları inceleyen Çakır,  aileden sergilenen bazı eşyalar ile ilgilibilgi aldı. 

 KAHVEHANE ZİYARETİ YAPTI

Şehit Mevlidinin ardından Ormanlı Merkez Mahallesine geçenÇakır kahve önünde vatandaşlarla bir araya gelerek, 10 Ağustos Pazar günüyapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini anlattı.

Ereğli’de, Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarakseçimlerde üzerlerine düşeni yapacaklarını anlatan Çakır,  Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep TayyipErdoğan’a destek istedi. Seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleşmesinitemenni etti. 

Çakır’ın Ormanlı ziyaretinin son bölümüne Ormanlı BeldeBelediye Başkanı Bayram Başol’da katılarak, bir süre kendisi ile sohbet etti.

Çakır’a ziyaretlerinde çok sayıda AK Parti Yönetim KuruluÜyelerinin yanı sıra, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Taşdelen, ve bazı partililerde eşlik etti.

 

 

 

                                                                                       

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER