EGD’den Kaymakam Madenoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu ziyaret etti.

EGD’den  Kaymakam Madenoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu ziyaret etti. Günay,Kdz. Ereğli’de göreve başlayan Kaymakam Nazım Madenoğlu’nu makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Kaymakam Madenoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Hem medya dünyası, hem sivil toplum dünyası, he siyaset dünyası hüsnü kabulle karşıladılar bizi. Bizde onlara ifade ettik ki; bu ülke bizim, bu ilçe bizim insanlarımız bizim. Elimizden geldiği kadarıyla hep beraber ilçemize hizmet edeceğiz ve ilçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için gayret göstereceğiz. Amacımız bu, varlık nedenimizde bu. Bizde basınımızın her zaman hizmetleri yapma da destek olduğunu, bizlerin göremediği, vatandaşımızın göremediği alanları görebildiğini ve onları da haber yaparak ama doğruluğunu teyit ettikten sonra haber yaparak adeta bizlere rehberlik yaptığını biliyoruz. Bu konularda her zaman sizin yardımlarınızı alacağız.”dedi.

GÜNAY, BİR ÇİVİ ÇAKANIN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR

Dernek Başkanı Necati Günay ise, Hayırlı olsun temennilerinde bulunarak yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi:  “Sayın Kaymakamım sizleri Ereğli Gazeteciler Derneği olarak Kdz Ereğli’de ağırlamaktan onur duyuyoruz. Ne gerekiyorsa Ereğli için, bir çivi çakanın başımızın üzerinde yeri var. Sayın Kaymakamımla beraber kamu görevi yapan herkese kapımız açık. Bir çivi çakan kim olursa olsun, görüşü ne olursa olsun, başımızın üzerinde yeri var, her şey Ereğli”nin kalkınması için. Sizlerde Ereğli’de Ağırlamaktan da, onur ve mutluluk duyuyoruz.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER