Eğitim çıtası Çevik ile yükselecek

Eğitim çıtası Çevik ile yükselecek

Eğitim çıtası Çevik ile yükselecek

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğüneatanan Cevat Çevik, ilçeye yeni okullar kazandırmak, ikili eğitimden teklieğitime geçilmesi noktasında mesai gözetmeksizin ilçedeki eğitim çıtasınıyükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Koltuğuna otururoturmazAnkara’ya giderek AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’na MilliEğitim Müdürlüğü ile ilgili dosya veren Çevik, Müdürlük için ne kadar isabetlibir karar olduğunu bir kez daha gösterdi.
Alaplı Milli Müdürlüğüne atanan Cevat Çevik’e ilçedekisiyasiler ve STK’larda yoğun destek verirken, Çevik, mütevazi kişiliği ileherkesimin takdirini kazanmaya devam ediyor. Daha önceki görev yerlerindeki başarısıve Avrupa projeleri ile göz dolduran Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik’inmakamına oturur oturmaz AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’naMilli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili dosya vermesi ise ilçedeki eğitim çıtasınıdaha da üst seviyelere çıkartacağının bir göstergesi olduğu belirtiliyor.

İLÇEDEKİ OKULLARA ZİYARET

Alaplı Milli Eğitim MüdürüCevat Çevik, ilçedeki okulları da tek tek ziyaret ederek, tanışma toplantılarıdüzenleyerek, okulların projeleri, eksiklikleri ve giderilmesi noktasındakarşılıklı görüş alışverişinde bulunarak önemli ve örnek bir çalışmaya imzaattı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2017, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER