Eğitimler tüm hızıyla devam ediyor

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde bulunan su altı ve üstü arama kurtarma ekiplerinin eğitim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Eğitimler tüm hızıyla devam ediyor

 

Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde bulunan su altı ve üstü aramakurtarma ekiplerinin eğitim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda İtfaiye Müdürlüğü bünyesine alınan fibertekne ve dalış ekipmanları ile birlikte; 6 kişiden oluşan dalgıç ekibine,Türkiye Su Sporları Federasyonu’ndan ‘Derin dalış, gece, akıntı, kovuk dalışı,yön bulma, arama ve kurtarma, oksijen kullanımı, temiz hava tüpü doldurma,ilkyardım ve bot kullanma’ eğitimleri verildi.

İtfaiye Müdürlüğünden konuya ilişkin olarak yapılanaçıklamada, ‘İlçemiz ve bölgemizde meydana gelebilecek su altı ve su üstü aramakurtarma çalışmalarına müdahale edebilecek teknik donanıma ve eğitimlipersonele sahiptir.

Ekibimizi her geçen gün daha da profesyonel bir halegetirmek amacıyla güncel olarak gerekli eğitimler tatbikatlardüzenlenmektedir.”denildi.

 



Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015, 13:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
eren bekler
eren bekler - 9 yıl Önce

bu işi okulunu okumuş ve ciddi bir tecrübeli arkadaşlar bu işi yapmalı hayatında deniz nedir bilmeyen arkadaslar bu işi yapamaz xan kurtarayım derken canından olmasın kimse

SIRADAKİ HABER