ELVANPAZARCIK, BEYCUMA VE KARAMAN BELDESİNE MÜJDE

ELVANPAZARCIK, BEYCUMA VE KARAMAN BELDESİNE MÜJDE
gundemeregli.com-Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk ve bazı belde belediye başkanları, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Ulupınar, Elvanpazarcık, Beycuma ve Karaman beldelerine dere ıslahı çalışmalarına başlanacağı müjdesini verdi.
Çevre Şehircilik Zonguldak İl Müdürü Hasan Öztürk, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ile birlikte Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle Müdür Öztürk ve belediye başkanlarına teşekkür eden Ulupınar, ziyareti ise şöyle değerlendirdi:
“Belediye başkanlarımız bana beldeleri ile ilgili taleplerini iletti. Karaman Belediye Başkanımız Mustafa Kalaycı ve Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu’nun İller Bankası’ndan kredi talepleri var. İller Bankası Genel Müdürü Vekili Tuncay Karaman ile yaptığımız görüşme sonrasında başkanlarımdan kredi başvurularını yapmalarını ve kendilerine yardımcı olacağımızı söyledik” dedi. Beycuma ve Karaman ve Elvanpazarcık beldelerinden derelerin ıslahı ilgili taleple de bilgi veren Ulupınar, “Beycuma, Karadere, Karaman Çayderesi, Üzülmez, Acılık ve Kokaksu derelerinin taşkın koruma ve sette çalışmaları 2013 yılı yatırım programında yer almaktadır. Konu ile ilgili Devlet Su İşleri Kastamonu Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır ile görüştüm. Kendisi de taşkın koruma ve sette çalışmalarının 2013 yılı programında yer aldığını belirtti” diyerek müjdeyi verdi.
Elvanpazarcık Belediyesi Başkanı Hüseyin Uzun, ziyaret ettikleri Ulupınar’ın beldeye verdiği destekleri nedeniyle teşekkür etti. Uzun, “Milletvekilimiz Ulupınar’dan beldemiz için önemli olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndaki çevre temizliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki park projesi ilgili destek istedik. Vekilimiz, ilgili bakanlık müsteşarları ile görüşerek, projeler için yardımcı olma sözü verdi. Ayrıca Elvan Mahallesi’ndeki kuran kursu açılması için Diyanet Başkanlığı ile görüştü. Kısa sürede bu konunun da çözüme kavuşacağını ümit ediyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2013, 07:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER