EMİTT fuarının gala gecesine Kdz.Ereğli damgası…

EMİTT fuarının gala gecesine Kdz.Ereğli damgası…

EMİTT fuarının gala gecesine Kdz.Ereğli damgası…

İstanbul’da dün başlayan 21.Doğu AkdenizUluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’in Gala Gecesine, Kdz. Ereğlidamga vurdu. 80 ülke ve 81 ildenyaklaşık 2 bin kişinin katıldığı gala gecesine girişte tüm konuklara Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından geceye özel olarak hazırlanan ikramlardağıtılırken, Kdz. Ereğli’nin tanıtım filimi yaklaşık 15 dakika süren ödültöreni boyunca dev ekrandan gösterildi. Gecede plaketle ödüllendirilen Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da katılımcılara hitap etti.

İstanbul TÜYAP Fuar ve KongreMerkezi’nde düzenlenen EMİTT Fuarına katılan Kdz.Ereğli Belediyesi, ilçenintarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünlerini deaçtığı stantla sergilerken , fuarın ilk akşamında gerçekleşen gala gecesine dedamga vurdu.

Dünyanın en büyük 5.turizm fuarınıngala gecesine girişte sadece Kdz.Ereğli Belediyesi tüm katılımcılara fındık veçilek reçelinden oluşan ikramları dağıtırken gecenin yaklaşık 15 dakika sürenödül töreni bölümünde Kdz.Ereğli’nin tanıtım filmi dev ekrandan gösterildi.

Geceye eşi Sevim Uysal ile birliktekatılan ve ödül töreninde teşekkür plaketini almak üzere sahneye davet edilenKdz.Ereğli Belediye Başkanı HüseyinUysal, burada katılımcılara da hitap etti.

Emitt fuarını başarılı bulduğunu söyleyen Başkan Uysal tüm katılımcıları“Kdz.Ereğli, Zonguldak ilimizin çokgüzel, şirin bir kıyı ilçesi. İstanbul ve Ankara’ya 3 saat uzaklıkta. Günü birlik gelebileceğiniz nokta kadaryakın. Sizleri Kdz.Ereğli’ye bekliyoruz” sözleri ile ilçeye davet etti.


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 07:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER