Emniyetinden uyuşturucu ve huzur operasyonu

Polis ekipleri tarafından ilçenin çeşitli yerlerinde uyuşturucu ve huzur kontrolü yapıldı.

Emniyetinden uyuşturucu ve huzur operasyonu
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde polis ekipleri tarafından ilçenin çeşitli yerlerinde uyuşturucu ve huzur kontrolü yapıldı. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri tarafından gece saatlerinde Çaycuma emniyetine gelen yoğun şikayetler sonucu ekipler ilçede bulunan bazı metruk binalar ile çeşitli yerlerde uyuşturucu ve huzur kontrolü yaptı. Kontrole bütün polisler eşlik etti. Polis ekipleri metruk binaları gezerek burada kontrol ve denetim yaptı. İlçenin Seka Caddesi, Nihat Kantarcı Caddesi ve değişik noktalarında arama yapan polis ekipleri kontrollerin devam edeceğini kaydetti. Yaklaşık 1 saat süren kontrollerde herhangi bir bulguya rastlanılmadı.


POLİS TESADÜF ÜZERİ ESRAR İÇEN ŞAHISLARI GÖZALTINA ALDI

Öte yandan polis ekipleri saat 14.15 sıralarında Çay Mahallesi, Metin Yurtbay Caddesinde arama ve tarama faaliyetleri yapıldığı sırada tesadüf üzerine polis tarafından esrar maddesi içen 4 kişi gözaltına alındı. Polisin yaptığı aramada üzerinden 13 gram esrar maddesi çıkan Hakan U. (24), Ceyhun K.(23), Eyüp B. (20) ve Enis C. (26) gözaltına alındı. Şahıslardan 1 kişi serbest kalırken diğer 3 şahıs tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.
Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 06:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER