Emret Komutanım’a yoğun ilgi

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği, Ereğli Kent Konseyi Tiyatro Bölümü’nün hazırladığı ve Cahit İşper’in yönettiği ‘Emret Komutanım (Süt Kardeşler)’adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Emret Komutanım’a yoğun ilgi
 
Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği, Ereğli Kent Konseyi Tiyatro Bölümü’nün hazırladığı ve Cahit İşper’ in yönettiği ‘Emret Komutanım (Süt Kardeşler)’adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.8 Şubat Pazartesi Akşamı Atatürk Kültür Merkezi(AKM)nde gerçekleştirilen oyuna Ereğli Halkı büyük ilgi gösterirken, Bazı davetliler oyunu ayakta izlemek zorunda kaldı.Tiyatro oyununu izleyenler kahkaya boğulurken, oyunun sonunda izleyiciler oyuncuları ayakta dakikalarca alkışladılar.

YAVUZ, TEŞEKKÜR ETTİ

Tiyatro gösterisinin ardından konuşan Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Ayhan Yavuz kendilerine destek veren Başta Kdz.Ereğli Belediye Başkanı olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür etti.

KESKİN, SON DERECE MUTLUYUZ

Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ise yaptığı konuşmada, “Sizleri bu güzel organizasyonda buluşturduğumuz için son derece mutluyuz. Çalışmalarımızda bize her zaman destek olan, bu organizasyonun gerçekleşmesinde her türlü katkıyı bize veren belediye başkanımız Hüseyin Uysala teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN UYSAL, EREĞLİMİZİN TİYATROYA İHTİYACI VAR

Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve ekibini tebrik eden Başkan Uysal ise yaptığı konuşmada “Öyle güzel çalışmalara destek olan, çalışmaları başarı ile yürüten Kdz Ereğli halkımızın huzurlarına sunan Kent Konseyini ve başkanımızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Özellikle de bu gece Kent Konseyinin çalışmalarını desteklediğiniz için, sanatçı arkadaşlarımızı yalnız bırakmadığınız için, bu salonu bu soğuk havada gecenin bu saatinde doldurduğunu için hepinize tek tek teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum. Tiyatro gerçekten son derece önemli, arkadaşlarımız sizleri güldürürken düşündürdüler, esprilerde çok güzeldi, hepinizde alkışlarla destek verdiniz. Sizlerde bizlerde biliyoruz; Ereğli’mizin tiyatroya ihtiyacı var, sanata ihtiyacı var, sanatsız toplum olmaz. Huzurlarınızda bütün emeği geçenlere ve desteklerinize teşekkür ediyorum” dedi.

KESKİN’DEN BAŞKAN UYSAL’A PLAKET

Konuşmalarından ardından Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin tarafından  Tiyatroya verdiği katkılarından dolayı Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal’a plaket takdim edilirken,gece toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 07:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER