Erdem yuvada feci kaza Belediye Başkanını isyan ettirdi

Alaplı´da yolun karşısına geçmek isteyen yaya, bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Erdem yuvada feci kaza Belediye Başkanını isyan ettirdi
Alaplı´da yolun karşısına geçmek isteyen yaya, bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Umut Adıyaman’ın kullandığı 67 TY 018 plakalı servis minibüsü, Erdem Yuva mevkisindeki marketten çıkarak yolun karşısına geçmeye çalışan Sevilay T. (17) adlı genç kıza çarptı.

Çarpmanın etkisiyle orta refüjdeki kanala düşen Sevilay T. ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşların yardımıyla kanaldan çıkartılarak sedyeye konulan yaralı ambulansa konularak Özel Ereğli Anadolu Hastanesine kaldırıldı.

Genç kızın markette giriş ve çıkış anı güvenlik kameralarına yansırken, olay yerinin sadece 100 metre ilerisinde üst geçit bulunuyordu.

Olay yerinde geçmekten olan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İktidar partisini göreve davet ettiğini belirterek, “Alaplı’da 1 günde bu 2. kaza, ben buradan iktidar partisi yetkililerine sesleniyorum. Alaplı’dan başka Türkiye’de tek lamba ile geçilen hiç bir karayolu yok. Ayıptır, yazıktır,günahtır.Alaplı girişine ve üçler petrolün oradaki kavşağa acilen trafik lambaları konulması lazım.Bu iktidar partisi hala ayakta uyuyor mu. Bütün kazalar bu bölgede meydana geliyor, ancak karayolları hiç bir tedbir almıyor. Bu kavşaklarda daha kaç can yanacak. Kavşaklarda ikaz lambaları olsa bu kazalar olmayacaktı. İktidar partisi yetkilerine sesleniyorum. Bu kavşaklara ve İlçenin girişine acilen trafik lambaları konulması gerek.” diye konuştu.

Yaralı Sevilay T.’nin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER