Erdemir Grubu Avrasya’nin en büyük kariyer zirvesi’nde

Erdemir Grubu İnsan Kaynakları ekipleri, 2016 yılında, üniversitelerin düzenlediği kariyer ve sektör günlerine katılarak, geleceğimizin teminatı gençleri Erdemir Grubu’nun işe alım süreçleri ve staj başvuruları konusunda bilgilendirdi.

Erdemir Grubu Avrasya’nin en büyük kariyer zirvesi’nde
Erdemir Grubu İnsan Kaynakları ekipleri, 2016 yılında, üniversitelerin düzenlediği kariyer ve sektör günlerine katılarak, geleceğimizin teminatı gençleri Erdemir Grubu’nun işe alım süreçleri ve staj başvuruları konusunda bilgilendirdi.

Erdemir Grubu 3-4 Mart 2016 tarihlerinde, gördüğü ilgiyle yılda iki kez düzenlenmeye başlayan ODTÜ Kariyer Fuarı´nın Güz dönemi etkinliği ardından düzenlenen, Bahar dönemi Kariyer Günleri etkinliğinde öğrencilerle buluştu. Erdemir Grubu’nun yaz dönemi staj kabul veya işe alım süreçleri, grubun İnsan Kaynakları ekipleri tarafından ODTÜ ve diğer üniversitelerden gelen mühendislik bölümü öğrencileri ile mezunlarına aktarıldı.

ÇUKUROVA ÜNIVERSITESI KARIYER GÜNLERININ ANA DESTEKÇISI ERDEMIR GRUBU

24-25 Şubat 2016 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi’nde gerçekleşen Kariyer Günleri etkinliklerine Erdemir Grubu Ana Destekçi statüsünde katıldı. Grubumuzun standı etkinlik boyunca yoğun ilgi gördü. Etkinlik kapsamında konuşma yapan Grubumuzun İnsan Kaynakları Müdürlerinden Eda Erol’un konuşmasını yaklaşık 800 katılımcı dinledi. Etkinliğin ilk gününde gerçekleşen konuşmada, Erdemir Grubu’nda kariyer ve kişisel kariyer yönetimi ile ilgili paylaşımlar yer aldı. Bu organizasyonda öğrenciler, Erdemir Grubu’nun 31 Mart 2016 tarihine kadar devam eden yaz dönemi staj başvuru süreçleri ile ilgili bilgi aldı. Staj fırsatlarının yanı sıra mezunlara veya 4. Sınıf öğrencilerine, Grubumuz Yeni Mezun İşe Alım Programı ile ilgili detaylı bilgi verildi. Ayrıca öğrenciler, İsdemir bünyesinde görev yapan Çukurova Üniversitesi mezunu iki Mühendis çalışanımızla, işe alım süreci ve yürüttükleri görevler ile ilgili bilgi almak üzere bir araya geldi.

ERDEMIR GRUBU AVRASYA’NIN EN BÜYÜK KARIYER ZIRVESI’NDE

22-23 Şubat 2016 tarihlerinde İTÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği Avrasya´nın en büyük Kariyer Zirvesi’nde Erdemir Grubu da yer aldı. Öğrencileri sektörlerinin güçlü markaları ile buluşturan 118 şirketin katıldığı bu etkinlikte Ayazağa ve Gümüşsuyu yerleşkelerinde Grubumuz standkurarark, Grubu ve şirketlerimizi tanıtmak, yaz stajı programları ve işe alım uygulamaları konusunda bilgi vermek üzere öğrencilerle buluştu. Grup standımızda İnsan Kaynakları ekiplerimizin yanında Grup şirketlerimiz bünyesinde görev yapan İTÜ mezunu yönetici ve mühendislerimiz de yer aldı.

KOÇ ÜNIVERSITESI ÖĞRENCILERI ERDEMIR GRUBU ŞIRKETLERINI DAHA YAKINDAN TANIMA FIRSATI BULDU

Erdemir Grubu 17 Şubat 2016 tarihinde Koç Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından gerçekleştirilen Sektör Günleri buluşmasında da yer aldı. Bu keyifli buluşma, Koç Üniversitesi Kampüsü’nde yer alan Kurucular Salonu’nda gerçekleşti. Planlanan etkinlik döneminde, her gün, sektörlerinin en güçlü markalarından bir şirketi ağırlayan etkinlikte, öğrenciler Grup şirketlerimiz ve kariyer yönetimleri ile ilgili sorularına cevaplarını Grup IK ekiplerinden aldı. Ağırlıklı olarak Koç Üniversitesi’nin çeşitli mühendislik bölmlerinde eğitim gören öğrencilerin katıldığı organizasyonda, Grubumuz’un İnsan Kaynakları Müdürleri’nden Esma Eda Erol Grup tanıtım sunumunu yaptı. Tanıtım sunumu sonrasında Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği’nden mezun, Erdemir bünyesinde Elektrik Bakım Mühendisi olarak görev yapan Serhan Sedar ile Esma Eda Erol öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER