Erdemir işçilerinden zonguldak spor’a 30 BinTL destek

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) işçileri Zonguldak Spor’a yaklaşık 30 bin TL maddi destekte bulundu.

Erdemir işçilerinden zonguldak spor’a 30 BinTL destek
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) işçileri Zonguldak Spor’a yaklaşık 30 bin TL maddi destekte bulundu.
Zonguldak Spor’un gelir elde etmek için bastırdığı takvimlerden bin 500 adet satın alan Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi elde edilen geliri Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetim kurulu üyelerine teslim etti.
Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Zonguldak Spor’a destek olmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Ercan konuşmasında “Süleyman başkan her dönemde bu tür faaliyetleri gerçekleştiriyor. Bizler Türk Metal sendikası ve ERDEMİR çalışanları olarak da ilimizde, ilimizin takımına sahip çıkma adına başkanımızın ve yönetim kurulunun yapmış olduğu çalışmalara dün nasıl destek verdiysek bu dönemde de destek verdik. Bundan sonra da üzerimize düşen bir şey olursa da elimizden geleni yapmaya hazırız dedi.
Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Süleyman Caner ise kulübün zor günlerinde destek olan herkese teşekkür etti. Kulübe maddi katkı sağlamak için takvim bastırdıklarını ve bu takvimlerin bin 500 adedini Türk Metal Sendikası satın aldığını dile getiren Caner “Zonguldak spora maddi anlamda destek olmak gayesi ile çıkartmış olduğumuz takvimlerimizi daha çıkarmadan Ankara´ da yaptığımız bir görüşme esnasında geçen sene şube başkanımız olan Sayın Yusuf Ziya Odabaş başkanımız, şu anda sendikamızın genel başkan yardımcısı. Bize böyle bir vaatte bulunmuştu. Şube başkanımız Metin beyle de görüştük. Sağ olsun kendisi de hassasiyet gösterdiler. Yönetimde ki arkadaşlar ve işçi arkadaşlarımız kendilerine bıraktığımız bin 500 takvimi satarak kulübümüzün maddi anlamda sıkıntılı olduğu dönemde bize çok büyük katkıda bulundular. Ben herkese teşekkür ediyorum dedi.
Zonguldak Spor Kulübü yöneticileri ziyarette Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’a Zonguldak Spor forması hediye etti.
Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER